Vijesti / Osijek

Od jeseni redoviti letovi iz Osijeka za Köln?

Od jeseni redoviti letovi iz Osijeka za Köln?

Popunjenost novih letova Eurowignsa iz Osijeka prema švicarskom Baselu i njemačkom Stuttgartu visokih je 75% i zadovoljni time, iz te kompanije ozbiljno razmišljaju o uvuđenju još jedne nove linije iz Osijeka, konkretno prema njemačkom gradu Kölnu.

- Linije za Stuttgart i Basel, koje se redovito odvijaju dvaput tjedno, bolje su popunjene od očekivanja koja su imali u kompanijama Wizzair i Eurowings. U prosjeku ti su letovi popunjeni oko 75 %. Zanimljivo, u slično vrijeme krenuli su letovi s jadranskih destinacija prema Njemačkoj, a već u svibnju imali smo bolji rezultat od njih. Vjerojatno je razlog što na ovom području, kojemu gravitiraju čak četiri susjedne zemlje, živi mnogo obitelji gastarbajtera. Uvidjevši da s nama imaju jako dobru suradnju i da smo se iznimno angažirali oko promocije tih letova, Eurowings na neki način to pokušava nagraditi i ozbiljno razmatra da već od jeseni uvede novu liniju s našeg aerodroma, i to za Köln. Njihova odluka znat će se vrlo brzo, a mi smo apsolutno za to, naravno - ističe za Glas Slavonije Domagoj Marinić, direktor ZL Osijek.

Köln je, inače, velika zračna luka koja je glavna baza Eurowingsa, na kojoj stvaraju čvorište i za prekooceanske letove. Uvođenjem ove linije osječki putnici imali bi još više mogućnosti za presjedanje i hvatanje konekcija za, primjerice, jako popularne London i Dublin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konačan odluka o uvođenu ove nove linije saznati će se tijekom srpnja.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!