Vijesti / Osijek

EXPO na Pampasu od 26. do 29.05.

EXPO na Pampasu od 26. do 29.05.

Grad Osijek sljedećega će tjedna značajno smanjiti komunalni doprinos za ulagače u Slobodnu zonu, o čemu će posebno biti riječi na prestojećem Sajmu Osijek Expo 2011. koji će se održati od četvrtka do nedjelje.

Jer, ta je sajamska manifestacija pravo mjesto za privlačenje novih ulagača u Osijek, koji će im nastojati izići u susret, samo kako bi došlo do novoga zapošljavanja i do novih radnih mjesta!

Zadnje pripreme uoči svečanoga otvorenja Sajma Osijek Expo 2011 su u tijeku. Sve će biti spremno do četvrtka, kada će u 11 sati biti otvoren, dakle, 19. sajam graditeljstva i opreme, 12. obrtnički sajam, 4. sajam obrazovanja Expert 2011. i Motomobil – 15. sajam automobila i prateće industrije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom dolaze gospodarstvenici iz drugih dijelova zemlje te će zajednički nastupiti drvoprerađivačke tvrtke u nacionalnoj kampanji Drvo je prvo.

Prvoga će dana Grad Osijek izložiti mogućnosti ulaganja u Poslovnu zonu Nemetin i druge mogućnosti na području grada. Sve u želji poboljšanja uvjeta za ulagače i njihovo privlačenje kako bi se ovdje otvarala nova radna mjesta. Zato i ne čudi da će četiri sajamska dana obilježiti bogat i kvalitetan popratni program.

Grad Osijek godišnje podupire Osječki sajam s 290.000 kuna, zahvaljujući čemu se ulaz na sajam i parkiranje i dalje ne naplaćuju.

A na postojećem sajamskom prostoru od četvrtka do nedjelje, dakle, čak četiri sajamske priredbe. Pored spomenutih i Motomobil, koji je i ove godine, zbog ekonomske situacije, dodan Osijek Expu, u želji da taj sajam automobila ponovno postane samostalna priredba koja će pokazati mogućnosti distributera automobila i prateće industrije u ovoj regiji. Tu je, naravno, i sajam obrazovanja koji će i ovaj puta okupiti škole, učilišta i fakultete koji će nuditi svoje programe, mogućnosti i načine stipendiranja.

Program Sajma pogledajte OVDJE.

{youtube}zDAsO6XLu-c{/youtube}

Tekst i video: STV

  


Izdvojeno

Reci što misliš!