Vijesti / Osijek

Osječki vatrogasci: Kad ne gase požar, obnavljaju vlastite prostorije

Osječki vatrogasci: Kad ne gase požar, obnavljaju vlastite prostorije

Osječki profesionalni vatrogasci, koji posljdenjih godina muku muče s nedostanim finacijama za redovan i nesebičan rad, odlučili su sami obnoviti vlastite prostorije.

Pošto je objekt JPVP Grada Osijeka u lošem stanju, obzirom da u nedostatku financijskih sredstava nije duži vremenski period obnavljan uz dogovor sa vatrogascima odlučili smo načiniti korisne promjene, kazao je zapovjednik JPVP Grada Osijeka Pero Čeman.

U postrojbi rade vatrogasci koji imaju stečene vještine na građevinskim radovima (vodoinstalateri,keramičari,moleri,monteri centr.grijanja…), zajedničkim dogovorom odlučili su obnoviti sadašnje radno okruženje obzirom da u postrojbi borave 24 sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stručne poslove vodili su pojedinci osposobljeni za iste poslove, a ostali vatrogasci su pomagali, kaže Ante Hršak voditelj odjeljenja.

Zapovjednik Čeman ističe da su sadašnje financijske okolnosti i materijalna sredstva ograničena i nedostatna. Svojim radom i vlastitim sredstvima troškove sanacije i uređenja objekta svode na neizbježni minimum te dokazuju sebi i drugima da su promjene moguće.

Radovi u postrojbi 2017 12

Planiranje aktivnosti, uloženi napori i promjene u načinu rada i funkcioniranja postrojbe pokazuju rezultate i nadam se da će postrojba na kraju 2017. godine biti u znatno povoljnijoj poziciji od one na kojoj se nalazila na početku godine kaže zapovjednik osječkih vatrogasaca.

Radovi u postrojbi 2017 25

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!