Vijesti / Osijek

Najveći lanac sportske opreme u Hrvatskoj otvorio svoju prvu trgovinu u Osijeku

Najveći lanac sportske opreme u Hrvatskoj otvorio svoju prvu trgovinu u Osijeku

Jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme Decathlon 27. svibnja otvorio je svoju prvu trgovinu u Osijeku – Osječani dobivaju novo mjesto za kupovinu vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom.

Najveći sportaš u Osijeku Decathlon otvorio je svoju prvu trgovinu u Svilajskoj ulici 36, a uoči službenog otvorenja za javnost mnogobrojni uzvanici i predstavnici medija prvi su imali priliku proštetati prvom trgovinom jednog od najvećeg svjetskog lanca sportske opreme Decathlon u Osijeku. Mnogobrojni gosti tom su se prigodom upoznali s inovativnim sportskim proizvodima razvijenima i proizvedenima u Decathlonovim istraživačkim centrima, ali i prednostima vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom.

Decathlon je prisutan u 20 država te zapošljava više od 60 000 ljudi diljem svijeta. Decathlon trenutno u Hrvatskoj ima 200-tinjak zaposlenika, dok će u osječkoj trgovini biti zaposleno 30-ak djelatnika. Ono po čemu je Decathlon jedinstven na tržištu jest činjenica da, osim proizvoda renomiranih svjetskih sportskih brendova, u svom asortimanu ima i vlastite Passion brendove čime osigurava zaista vrhunsku sportsku opremu po iznimno povoljnim cijenama, kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima.

Svečanosti uoči otvorenja prvog osječkog Decathlona prisustvovao je i gradonačelnik grada Osijeka Ivan Vrkić te mnogobrojni prijatelji i partneri Decathlona. Na događanju je najavljeno i veliko otvorenje za javnost 27. svibnja u 9 sati, pri čemu je country manager Decathlona Michel Kappler izjavio:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Veliko mi je zadovoljstvo najaviti otvorenje već petog Decathlona u Hrvatskoj. Decathlon privlači sve više ljubitelja sporta u Hrvatskoj koji prepoznaju našu široku ponudu sportske opreme i pristupačne cijene. To je vrijedno priznanje svim članovima našeg tima za svakodnevno ulaganje i posvećenost. Vjerujemo da ćemo svojom predanošću inovacijama i širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti očekivanja svih rekreativaca, profesionalaca i obitelji i na istoku Hrvatske.“


Vlastiti Passion brendovi razvijeni u istraživačkim centrima kompanije

Ključna prednost Decathlona jest činjenica da uz vrhunske brendove sportske opreme nudi i širok asortiman sportske opreme po povoljnim cijenama. To može osigurati zbog činjenice da je Decathlon jedini lanac sportske opreme u Hrvatskoj koji u svim svojim trgovinama nudi sportsku opremu za 70 sportova. Ono u čemu se Decathlon razlikuje, odnosno u čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina sportske opreme, jest i činjenica da u svojim trgovinama nudi najveći broj vlastitih brendova, njih ukupno dvadeset, okupljenih pod zajedničkim nazivom Passion brendovi, zbog čega može ponuditi cjenovno povoljniju sportsku opremu. Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji.


Sportska vikend avantura u trgovini Decathlon Osijek

S ciljem što kvalitetnijeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je povodom otvorenja prve osječke trgovine pripremio pravu vikend sportsku avanturu.

Tako će u subotu glavni osječki trg postat će prava FIŠATLON „arena“ na kojoj će se građani Osijeka moći okušati u dvije discipline – u brzom namatanju najlona za ribolov i bacanju mamaca u bazene te tako upecati popust.

FIŠATLON je uvod u otvorenje petog hrvatskog Decathlona, koji nakon Zagreba, Rijeke i Zadra otvara svoja vrata u Osijeku u subotu, 27. svibnja u 9.00 sati na adresi Svilajska ulica 36 (Emmezeta). Posjetitelji će tijekom vikenda otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi.

Zato Decathlon Hrvatska poziva sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom da se pridruže otvorenju i zabavnom sportskom vikendu te da se među prvima uvjere da je sport zaista dostupan svima.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!