Vijesti / Osijek

Belfast food nakon Quadrille

Belfast food nakon Quadrille

Na generalnoj probi uvježbavale su se još samo pojedinosti, jer maturanti su se za veliki dan pripremali tijekom cijele godine. A taj dan je petak kada ih osim Quadrille, očekuju i ostali sadržaji. Program ispraćaja počinje već od osam ujutro u njihovim školama.

DOMAGOJ JUKIĆ
Negdje oko 10 sati ih očekujemo ovdje u Županijskoj ulici na plesnoj probi, u 12 sati najavljujemo Quadrillu, unutar četiri plesa plus pet dodatni. Nakon toga, novost za ovu godinu, Milenijska fotografija na Trgu Ante Starčevića, najavljujemo lijepu sliku hrvatskog grba koju ćemo nastojati realizirati u suradnji s gospodinom Šimom Strikomanom i onda premještanje na lijevu obalu Drave gdje uz osječke DJ-eve i bendove vrhunac večeri bi trebao biti nastup skupine Belfast Food.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Agenciju Koncert, u ispraćaju maturanata tradicionalno sudjeluje i Osječko-baranjska županija, a od samog početka s njima je i Euroherc osiguranje.

Osječko-baranjski maturanti i ove će godine pokušati oboriti Guinnessov rekord. No neće biti sami. Uz njih će plesati i njihovi vršnjaci u 55 gradova iz osam zemalja.

POGLEDAJE I:

Prva proba  -
Quadrilla 2011. - proba 12.5.2011.

Portanova - modna revija maturanata


Najbolji maturantski slogan 2011. - počinje glasanje!





Izdvojeno

Reci što misliš!