Vijesti / Osijek

AZ Osijek darivala krv

AZ Osijek darivala krv

Članovi udruge Akademska zajednica Osijek nedavno je posjetila odjel Transfuzijske medicine Kliničke bolnice Osijek, gdje je organizirala akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

U akciji darivanja krvi je sudjelovalo 10-ak članova udruge AZ-Osijek, koji se htjeli pomoći Transfuzijskom odjelu Osijek da nadopuni svoje rezerve krvi.

Ovom akcijom udruga AZ-Osijek, željela je preduhitriti svako godišnju ljetnu nestašicu krvi, jer prateći situaciju u nizu godina to bude uvijek u ovome vremenskom periodu! Udruga s ovakvim akcijama pokazuje humanost kada je u pitanju ljudski život, jer to smatraju  temeljnom vrednotom. Koordinator ove plemenite akcije je Igor Kovač.

8a6582659f1bb64b9e450981c2979404.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je jedna u nizu humanih akcija koje provodi ova udruga, a trenutno je završila humanitarnu akciju „Mladi Osijeka za mlade Japana" koju je provodila u suradnji sa osječkim „Crvenim križom" i „Studentskim zborom u Osijeku". Predsjednik udruge Milan Opačak izrazio je spremnost pomoći odjelu za Transfuziju u bilo kojem trenutku, jer se udruga kod ovakvih humanih akcija vodi rečenicom "Pomozi čovjeku kad mu je teško i biti ćeš sretan"!



Izdvojeno

Reci što misliš!