Vijesti / Osijek

Pointers: ''Tražimo najbolje fotografije Osijeka''

Pointers: ''Tražimo najbolje fotografije Osijeka''

Turistička zajednica grada Osijeka i Grad Osijek, odlučili su da će Osijek biti prvi kontinentalni grad u Hrvatskoj koji će digitalizirati sektor turizma i gospodarstva te isti na najmoderniji način predstaviti globalnom tržištu.

Na projektu intenzivno radi mlada start – up tvrtka iz Osijeka „Pointers“ čiji je projekt već prepoznat od Svjetske Turističke organizacije i poznatih destinacija diljem svijeta.

Projekt će biti predstavljen 5. svibnja 2017. na press konferenciji na koju ćete naknadno biti pozvani a povodom ovog velikog koraka za turizam Osijeka, uz podršku Grada Osijeka i GPP-a biti će organiziran „Pointers Tramvaj Party“ koji će se održati 6. svibnja 2017. godine od 19:00 – 21:00 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Tražimo najbolje fotografije Osijeka i dajemo vam priliku da svima pokažete sve ljepote grada na Dravi.  Svojom fotografijom odgovorite na pitanje: „Što biste vi željeli pokazati turistima koji dolaze u Osijek?“ Najbolje fotografije nagrađujemo, a natječaj traje do 1.5. Fotografije šaljite na [email protected] (slanjem fotografija potvrđujete da ste autor fotografija i dajete pristanak na korištenje fotografija u mobilnoj aplikaciji Pointers te u svrhu promocije svog grada. Najbolje fotografije koje uđu u uži izbor bit će izložene na tramvaj partyju povodom pokretanja aplikacije za područje grada Osijeka)," kažu u Pointersu.


Izdvojeno

Reci što misliš!