Vijesti / Osijek

Policija: Požari na vozilima u Osijeku nisu namjerno izazvani

Policija: Požari na vozilima u Osijeku nisu namjerno izazvani

U jutarnjim satima 15. veljače, uslijed preopterećenja strujnog kruga od akumulatorske baterije do elektropokretača motora, došlo je do požara na osobnom automobilu 58-godišnjakinje, parkiranom na Vijencu Gorana Zobundžije u Osijeku.

Požar se proširio na gorive dijelove u predjelu motora i unutrašnjost kabine. Došlo je do kretanja vozila prema osobnom automobilu parkiranom u blizini te je plamen zahvatio i drugo vozilo. U potpunosti je izgorio osobni automobil 58-godišjakinje, dok je na drugom vozilu u potpunosti izgorio prednji dio, gorivi dijelovi u predjelu motora te dio upravljačke ploče. Materijalna šteta nastala 58-godišnjakinji veća je od trideset tisuća kuna, dok materijalna šteta nastala osječkoj tvrtki iznosi više od osamdeset pet tisuća kuna.

Policija napominje kako je prilikom ovog požara, kao i kod požara koji se dogodio tijekom jutarnjih sati 7. siječnja, kada je, također, na osječkom Vijencu Gorana Zobundžije izbio požar na osobnom automobilu 43-godišnjaka, do požara došlo isključivo iz tehničkih razloga, odnosno, zbog kvara na električnim instalacijama došlo je do samozapaljenja vozila u prostoru motora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U oba požara uzrok je bio tehničke prirode, požari nisu namjerno izazvani te se ne radi o kaznenim djelima.


Izdvojeno

Reci što misliš!