Vijesti / Osijek

Uber u Slavoniju, zasad, samo po vozače za druge gradove

Uber u Slavoniju, zasad, samo po vozače za druge gradove

Iako smo tijekom prijepodneva objavili kako američka kompanija Uber, koja se bavi prijevozom putnika, dolazi u Slavoniju, informacija se pokazala kao djelomično točna.

>>> POGLEDAJTE: Uber dolazi u Slavoniju!

Naime, kako su nas obavijestili iz Ubera, zasad im Slavonija nije u fokusu, ali nisu niti kategorički odbacili mogućnost širenja poslovanja na ovo područje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako ističu u Uberu, zasad u Slavoniju dolaze isključivo kako bi vidjeli da li postoji interes vozača za rad u Zagrebu i drugim gradovima gdje djeluju.

"Platforma Uber, diljem svijeta spaja korisnike koji vole pouzdanost Uberove usluge i jednostavnost opcije naručivanja vozila s provjerenim partnerima-vozačima. Upravo zato, dolazimo u Slavoniju održati prezentaciju o Uberu, te lokalnim stanovnicima ponuditi priliku za zaradu u mjestima gdje Uber već posluje," rekao nam je Matija Mesić, glasnogovornik Ubera.

Tako će u osam slavonskih gradova održati niz prezentacija koje imaju za cilj upoznati vozače s mogućnostima njihove platforme. Raspored prezentacija pogledajte OVDJE.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!