Vijesti / Osijek

1 litra - 1 kuna: Osječko poklonilo 250 tisuća kuna KBC-u

1 litra - 1 kuna: Osječko poklonilo 250 tisuća kuna KBC-u

Sinoć je u osječkom Caffe baru „Trica“ pred mnogobrojnim uzvanicima, poslovnim partnerima, predstavnicima medija i gostima održan Božićni domjenak Osječke pivovare s ciljem predstavljanja završetka humanitarne akcije „Jedna litra – jedna kuna“.

Akcijom su prikupljena sredstvima za kupnju prijeko potrebnog novog uređaja za 3D i 4D ultrazvuk Philips ClearVue 650 za Kliniku za ginekologiju i opstetriciju. Ček s iznosom od 250 000 kuna KBC-u Osijek uručila je direktorica Prvog hrvatskog piva 1664 d.o.o. Martina Baran Bader koja je tom prilikom istaknula:

„Kampanja za bolnicu samo je jedna od niza humanitarnih akcija koje Osječka pivovara kontinuirano provodi, osluškujući potrebe naše lokalne zajednice. Drago nam je što s pivom koje se pije širom Hrvatske pomažemo razvoj najugroženijih segmenata naše Slavonije i Baranje. U pripremi su brojni projekti koje ćemo realizirati i u godini koja je pred nama. Mi danas imamo vrhunski proizvod, pivo čijoj smo tradicionalnoj i izvornoj recepturi vjerni stoljećima i čija se kvaliteta nadaleko prepoznaje, ostajemo otvoreni javnosti za sve buduće projekte koji će kao i do sada biti usmjereni na dobrobit naše regije.“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ime KBC-a Osijek Pivovari se zahvalio ravnatelj Željko Zubčić.

„Ovo je moderni uređaj od onog što imamo na našoj ginekologiji. Kupovinom ovog UZV uređaja smanjiti ćemo i liste čekanja koje su izuzetno važne za naše pacijentice na Ginekologiji. Zahvalni smo za ovu donaciju, zaista je od velikog značaja. Sve donacije KBC-u su dobro došle, a mi ćemo ih znati usmjeriti kao treba.“

Osječka je pivovara ujedno predstavila osvježenu etiketu Osječkog piva te Pečat garancije kvalitete.

„Stoljećima smo vjerni tradicionalnoj recepturi što jamči pečat Garancije kvalitete na našem pivu, a dašak osječke tradicije utkali smo i u etiketu Osječkog piva. Riječ je o anđelima koji su krasili Grb Slobodnog Kraljevskog grada Osijeka od 1809. godine. Osječko pivo stoga, ove godine slavi 352 rođendan, a naš je cilj kao i do sada - činiti sve da najbolje od domaće pivarske tradicije dođe na svaki hrvatski stol.“ – kazala je direktorica marketinga Osječke pivovare Andreja Komak.

Goste je zabavljao jedan od najboljih hrvatskih „Stand up“ komičara Luka Bulić.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!