Vijesti / Osijek

Napadi jezivih klaunova i na osječkim ulicama

Napadi jezivih klaunova i na osječkim ulicama

Svjetska manija s klaunovima koji napadaju ljude na ulicama čini se došla je i do nas.

Kako piše današnji Glas Slavonije, a potvrđeno im je iz policije, u  ponedjeljak navečer dvojica su dječaka u dobi od 13 i 14 godina uspjela pobjeći osobi maskiranoj u klauna koja ih je pokušala uhvatiti u Kninskoj ulici na osječkim Uskim njivama. Dječaci su jedva umaknuli strašnom klaunu, ali nisu odmah ni rekli roditeljima što se dogodilo, pa policija nije bila pozvana.

Roditelji su primejtili da su dječaci potreseni pa su im ispričali što je bilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Opisao je tu nepoznatu osobu kao nekoga tko je imao bijelo obojeno strašno lice klauna i crvenu kosu. To stvarno nije normalno - kazala je majka za Glas, opravdano se bojeći za sigurnost svoje djece.

No, nije to jedini takav slučaj. Nakon ovog napada počele su priče da je klaun već viđan u posljednjih nekoliko dana na području oko gradskog stadiona, Vijenca Ivana Meštrovića i Juga II, ali i da se pojavio u Tenji. Posljednja informacija dobila je i potvrdu iz policije.

- U ponedjeljak oko 18.45 sati dobili smo dojavu da je osoba prerušena u klauna plašila djecu u Ulici Vjekoslava Hengla u Tenji. Zvali su nas roditelji djeteta koje se vjerojatno susrelo s maskiranom osobom. Policija je pretražila šire područje na kojem je maskirana osoba navodno viđena, no ona nije pronađena, piše Glas Slavonije.

Iz  policije pozivaju građane da, ako dožive napad od osoba maskiranih u klaunove, odmah nazovu 192.

Kako i zašto je nastao ovaj manijački trend? Na to pitanje nitko ne zna suvislo odgovoriti, premda nitko sa sigurnošću ne može ni reći da sve skupa nije izmišljotina koja se valja po društvenim mrežama uz pomoć isceniranih video snimki. Opširnije o ovome u prilogu RTL televizije:

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!