Vijesti / Osijek

Besplatna kava i čaj na linijama Panturista

Besplatna kava i čaj na linijama Panturista

Na Autobusnom kolodvoru u Đakovu, koji je u vlasništvu osječkog Panturista d.d. kao člana Arriva Deutsche Bahn grupacije, danas su i službeno predstavljene nove usluge tog javnog prijevoznika na Arriva Espress linijama Osijek-Zagreb-Osijek i IC Bus liniji Vukovar Sttutgart.

Kako bi putnicima pružili dodatni komfor i osjećaj ugode, u suradnji s tvrtkom Franck d.o.o., odlučili su besplatno podijeliti kavu i čaju na spomenutim linijama.

Uz hostese i prigodan štand, nova usluga – besplatna okrijepa uz kavu i čaj te prigodni pokloni, naišli su na veliko ugodno iznenađenje putnika i krajnje pozitivnu reakciju. Prema riječima voditeljice projekata pri Panturistu d.d. Lane Gubić Kučan, ovaj je prijevoznik u prosincu, a u cilju nadogradnje svoje usluge, izradio pilot projekt kojim je ugodno iznenadio putnike, a na temelju tadašnje krajnje pozitivne reakcije prije mjesec dana krenuo je s besplatnom uslugom za svoje putnike – kavom i čajem na spomenutim linijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita



Riječ je o dnevnih pet polazaka iz Osijeka prema Zagrebu i iz Zagreba prema Osijeku te o međunarodnoj liniji Vukovar-Stuttgart. Panturist konstantno nadograđuje svoje usluge, težeći ka poslovnoj izvrsnosti, a što diktira i tržište. Naši putnici to i zaslužuju s obzirom na povjerenje koje su nam poklonili te tradiciju putovanja Panturistom koji je članica Arriva Deutsche Bahn grupacije, kaže Gubić Kučan. Nova usluga ovog prijevoznika odmah na početku naišla je na odlične reakcije putnika, a njome se pazilo na svaki detalj koji za svrhu ima što veće zadovoljstvo putnika uslugom Panturista – od predstavljanja vozača do komoditeta u busevima, počevši od većeg razmaka među sjedalima, besplatnog interneta, utičnica za napajanje mobitela i dr.

Jer, poslovni ljudi jesu naši korisnici, a vrijeme u putovanju žele iskoristiti za poslovne aktivnosti što im mi spomenutim sadržajima i uslugama i omogućujemo, dodaje Gubić Kučan koja je u ime Panturista izrazila zahvalnost Francku d.d. kao dobavljaču i partneru na podršci u ovom projektu.

Usluga besplatne kave i čaja za putnike na spomenutim linijama bit će trajna.

Izvor: Glas Slavonije 

Foto: SiB hr

  

 


Izdvojeno

Reci što misliš!