Vijesti / Osijek

Postavljen video nadzor na kolodvorskom nathodniku

Postavljen video nadzor na kolodvorskom nathodniku

U tijeku su završni radovi na postavljanju videonadzora na nathodnik kod  osječkog željezničkog  kolodvora. Nakon brojih vandalskih ispada ova mjera bi trebala sprječiti daljnje uništavnje ovog nathodnika kao i ostale  javne imovine.

U tijeku su završni radovi na postavljanju videonadzora na nathodnik kod  osječkog željezničkog  kolodvora. Nakon brojnih vandalskih ispada ova mjera bi trebala sprječiti daljnje uništavnje ovog nathodnika kao i ostale  javne imovine.
e07f9ff8942bb2496d4bc9d926fec186.jpg
Naime, vandali često u liftovima mokre, pri čemu se uništava elektronika, a nerijetko i nogama razbijaju instrument ploču, što također dovodi do oštećenja i uzrokuje kvarove.
Gradonačelnik Krešimir Bubalo smatra kako kamera u gradu nikada nije dovoljno, to više što se vandali, kako kaže, ipak ustručavaju učiniti štetu znaju li da su pod okom videokamera, a koje stručne službe redovito pregledavaju.
- Gledamo gdje su videonadzori potrebni i sukladno tome ih postavljamo. Mnogo je objekata u gradu pod videonadzorom, no ipak mogu reći da nije rješenje ni to da cijeli grad postane Big Brother. Bilo bi dobro da se smanji vandalizam, ali bez obzira na postavljene kamere - zaključio je Bubalo.

11b023a2581b454b16d924875f46cfde.jpg

 


Izdvojeno

Reci što misliš!