Vijesti / Osijek

Dražba bicikala u policiji - visok interes, niske cijene i slaba ponuda

Dražba bicikala u policiji - visok interes, niske cijene i slaba ponuda

Ni tmurno i kišno jutro nije spiječilo nekoliko desetaka Osječana kako bi došli u dvorište osječko-baranjske policijske postaje. Tamo se, naime, održavala još jedna dražba napuštenih i ukradenih bicikala. Kao i uvijek, neki su ugrabili bicikl po vrlo pristupačnoj cijeni, dok su drugi ipak ostali kratkih rukava.

Točno u 9 sati policija je pustila nestrpljive kupce u svoje dvorište. No tada je za većinu kupaca nastupilo prvo razočaranje – broj ponuđenih bicikala nije bio velik, a i o njihovoj kvaliteti moglo bi se štošta reći. Nekima je padao sic, nekima prazne kume, nekima savijeni kotači. No i među takvim biciklima moglo se pronaći jako dobrih primjeraka. Svaki od njih išao je na dražbu.

Nedovoljan broj bicikala, njih svega 40-ak, s obzirom na veliku potražnju, u policiji objašnjavaju tim kako još nije istekao rok od 3 godine koliko moraju ih moraju zadržati prije nego što mogu biti ponuđeni na dražbi. Početna gužva oko bicikala nije jenjavala prvih 15 minuta pa su oni, koji su htjeli izbliza pogledati ponuđeno, morali biti strpljivi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Objava na internetskoj stranici osječko-baranjske policije sa atraktivnim biciklima ono je što je i privuklo većinu kupaca. Bilo je ovdje i onih koji su došli kupiti i nešto odjeće i obuće koja se također prodavala, a što se bicikala tiče, bilo je i onih koji su došli kupovati dar za druge. Neki su kući otišli na biciklu, dok će drugi pratiti internetsku stranicu osječko-baranjske policije i novi bicikl pokušati pronaći na novoj aukciji.

Izvor: Republika.eu/STV

 


Izdvojeno

Reci što misliš!