Vijesti / Osijek

Na sajmu poslova u ponudi 700 radnih mjesta

Na sajmu poslova u ponudi 700 radnih mjesta

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Osijek u suradnji s lokalnim partnerima već četvrtu godinu zaredom u ožujku organizira Sajam poslova Osječko-baranjske županije, pod nazivom „Na sajam po posao – na sajam po radnika“.

Sajam poslova jednodnevni je događaj kojim se osigurava direktan kontakt između poslodavaca, nezaposlenih osoba, tražitelja zaposlenja i obrazovnih ustanova, a na kojem će se ove godine predstaviti 65 izlagača i ponuditi 700 radnih mjesta.

Svi posjetitelji imaju priliku predstaviti se poslodavcima, informirati se o njihovim potrebama u narednom razdoblju, mogućnostima dodatnog obrazovanja ili stipendiranja, savjetovati se o postupcima traženja posla i kandidiranju za posao sa stručnjacima na tom području, te dobiti niz drugih korisnih podataka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na svečanom otvaranju Sajma u dvorani Elektrotehničke i prometne škole sudjelovao je i gradonačelnik Krešimir Bubalo izrazivši svoju želju i vjeru kako će trend porasta nezaposlenosti u gradu Osijeku i regiji u najskorije vrijeme početi opadati, čemu svakako doprinose i ovakvi sajmovi.

Pogledajte i fotogaleriju s današnjeg sajma.

Jasenka Mađarević (www.osijek.hr)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!