Vijesti / Osijek

FOTO: Započela sezona letova iz Zračne luke Osijek

FOTO: Započela sezona letova iz Zračne luke Osijek

Danas, točno u 9 sati i 50 minuta sletio je prvi zrakoplov niskobudžetne kompanije Ryanair. Time je započela još jedna sezona letova iz Zračne luke Osijek.

Zrakoplov, koji je i u polasku i u odlasku bio popunjen sa otprilike pedeset posto kapaciteta, doletio je, a kasnije i poletio u smjeru zračne luke Hahn (Frankfurt). Putnici koji su našli svoje mjesto na prvome letu došli su osim iz Osijeka i iz okolnih gradova, ali i iz susjednih država poput BiH, Srbije i Mađarske.

Direktorica ZLO, Blanka Strahonja, istaknula je kako je ove godine sezona započela ranije nego do sada što je plod dobre suradnje sa Ryanairom. Osim toga rečeno je kako se u ZLO nadaju da će se sezona ubuduće proširiti na cijelu godinu pa i na neke druge zračne luke osim one frankfurtske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Putnici koji su koristili današnji let rekli su nam kako su iznimno zadovoljni jer ne moraju putovati automobilom ili autobusom već to mogu učiniti na brz i efikasan način, a za relativno malu cijenu.

Dodajmo i kako će i ove godine tijekom ljetnih mjeseci putnici moći koristiti uobičajene linije Croatie Airlinesa, a ukoliko se stanje na Mediteranu stabilizira, iz Osijeka će se moći i put Tunisa.

Tekst: T.M./SiB.hr

Foto: Marko Banić / SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!