Vijesti / Osijek

Simbolika: Istodobno s otvaranjem Portanove rješava se problem Avenue Malla

Simbolika: Istodobno s otvaranjem Portanove rješava se problem Avenue Malla

14. sjednica Gradskog vijeća grada Osijeka sazvana je za četvrtak 24. ožujka u 12h na kojoj će se naći jedna točka dnevnog reda:

1. Prijedlog Odluke o prihvaćanju Ponude i prijedloga Ugovora trgovačkog društva Zagorje Tehnobeton d.d. iz Varaždina kojom ovo društvo preuzima obvezu izvršenja radova na rekonstrukciji raskrižja Ulice sv. L.B. Mandića i Ulice Lipik bez naknade i protuusluga.

Prihvaćanjem ovog prijedloga gradski vijećnici omogućuju rješavanje problema zbog kojega je odgođeno otvaranje Avenue Malla. Tako će biti rješena trakavica koja traje od samih početaka gradnje trgovačkog centra na zemljištu između ulice Sv. Leopolda Mandića i južne obilaznice.

Gradonačelnik Krešimir Bubalo na prošloj sjednici Gradskog vijeća naglasio je kako će Gradska uprava učiniti sve ne bi li pomogla svakom investitoru, pa u tom svijetlu treba promatrati žurno sazivanje sjednice Gradskog vijeća. Također grad namjerava  sniziti komunalni doprinos ne bi li na taj način privukao što veći broj investitora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hoće li  nakon vala investicija u trgovačke centre poticajne mjere privući i proizvodne djelatnosti ostaje za vidjeti, a do tada uživajmo i novitetima koje donose Portanova i Avenue Mall.

Tekst: SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!