Vijesti / Osijek

Tečaj samoobrane na Zrinjevcu

Tečaj samoobrane na Zrinjevcu

Naučite kako se obraniti kada je to najpotrebnije pod vodstvom majstora borilačkih vještina - Mateja Balaža.

''Tečaj samoobrane'' naziv je još jednog u nizu projekata Županijskog savjeta mladih OBŽ i Savjeta mladih grada Osijeka koji će započeti 15. ožujka 2011. godine s početkom u 20,30 h u hodniku dvorane Zrinjevac (ispod sjeverne tribine).

Radionice koje će se održavati dva puta tjedno u razdoblju od 15. ožujka do 21. travnja 2011. vodit će Matej Balaž, voditelj i trener u sklopu Udruge za promicanje istočnjačkih i športskih borilačkih vještina "Kobudo". Želja organizatora je aktivirati što veći broj mladih (posebice djevojaka) s ciljem razvijanja vještina koje će im pomoći da izgrade samopouzdanje, ali im i omogućiti obranu u potencijalno opasnim situacijama. Osim toga, ovim projektom žele doprinijeti promicanju zdravlja mladih ljudi, organizirati im kvalitetno korištenje vremena i promovirati borilačke vještine s ciljem zaustavljanja nasilja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je jedinstvena prilika da se mladi priključe prvom ovakvom tečaju i sve to bez opterećivanja roditeljskog (ili vlastitog) budžeta. Stoga, pozivaju sve zainteresirane da i oni postanu promicatelji nenasilja, zdravog života i kulture borilačkih vještina!

FPdZi.jpg

 

  


Izdvojeno

Reci što misliš!