Vijesti / Osijek

Tuljan pomogao Đokici

Tuljan pomogao Đokici

Nakon što je u Glasu Slavonije objavljen tekst o legendi grada na Dravi Đuri Belceru - Đokici te o njegovoj teškoj situaciji i životu u trošnoj prostoriji, bez tekuće vode ili drva za loženje, još jedna legenda Osijeka, Duško Rudež - Tuljan odlučio je nešto poduzeti.

U samo jednom danu Tuljan je uspio osigurati gotovo stotinu drvenih paleta te je preko Glasa Slavonije tražio pomoć oko organiziranja prijevoza za palete. Oko svega se aktivirao i Domagoj Jukić iz agencije Koncert čijim je kombijem dio paleta prevezen još u petak, a ostatak će se prevesti u idućih nekoliko dana.

- Htjeli smo pomoći, učiniti nešto kako bismo Đokici olakšali te podržali Duška Rudeža koji je osigurao palete. Cijeloj inicijativi priključio se i Avenue Mall, a oni će pokriti troškove goriva te su rekli i kako su spremni platiti zajednički ručak za dvije legende Osijeka - rekao je Domagoj Jukić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, tekst objavljen u Glasu Slavonije pokrenuo je svojevrsnu lavinu pomoći Đokici pa se tako govori kako će mu se uskoro uvesti voda, već mu je stiglo nešto odjeće i hrane, a sada se ima i čime grijati.

TEKST: I.Sekol (Glas Slavonije) / FOTO: SiB.hr fotoarhiva


Izdvojeno

Reci što misliš!