Vijesti / Osijek

Trgovina 'Denver' na Sjenjaku opljačkana čak 60 puta!

Trgovina 'Denver' na Sjenjaku opljačkana čak 60 puta!

Mala trgovina "Oris" u centru Sjenjaka, poznatija pod starim imenom "Denver", vjerojatno je hrvatski rekorder po broju koliko je puta bila opljačkana.

Samo u proteklih pet dana opljačkana je čak dva puta, a sve ukupno do sad čak 60 puta! Razbojnici su prijetili svačim, od noževa do bombi.

- Ovo je bila 'jubilarna', 60. pljačka. Policija je u nedjelju stigla za 15 sekundi, ali on je već pobjegao. To je sigurno bio netko iz susjedstva tko je stavio kapu i imao veliki kuhinjski Zepterov nož. Nije to neka sirotinja, jer sirotinja neće krasti, ili je kladioničar ili narkoman - kaže za Glas Slavonije vlasnica trgovine Anica Kuštro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaje da ne krivi policiju za brojne pljačke jer i ona nije svemoguća, no kaže i da je do nedavno na Sjenjaku bila policijska ophodnja, ali je u posljednje vrijeme više nema.

Trgovina se nalazi i u blizini osnovne škole i odmah pored dječjeg igrališta, no ni to ne sprječava napadače da uporno dolaze i pljačkaju, ne misleći pri tom da bi se tamo moglo zateći i neko dijete.

Prije nekoliko godina trgovinu je orobio i zatvorenik na dopustu prijeteći bombom i pištoljem! Igralište je tog dana bilo puno djece. Policija je tog pljačkaša uhvatila tek nakon šest  tjedanaa.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!