Vijesti / Osijek

Izabrane najljepše okućnice Đakova

Izabrane najljepše okućnice Đakova

Pobjednica natječaja “Zeleno srce Đakova” Turističke zajednice Grada Đakova za izbor najljepše okućnice je Katica Milković iz Piškorevaca, drugo mjesto pripalo je Mati Ručeviću iz Budrovaca, a treće Kati Svalini iz Đakova. Njima će biti určen bon za kupovinu u vrtnom ili poljoprivrednom centru u vrijednosti 2.000 kuna za prvo mjesto, tisuću za drugo mjesto i bon u vrijednosti 500 kuna za treće mjesto.

Odlučilo je to povjerenstvo čiji članovi su Sanja Malević, Marija Burek,Tomislav Vuković i Dinko Hrehorović, a prema odluci istog povjerenstva priznanja su dobili i Mara Zrinušić iz Đakova i Petar Ljubić, također iz Đakova.

Povjerenstvo je ocjenjivalo uređenost okućnica privatne kuće ili balkona (privatne kuće ili stambene zgrade) prema kriterijima cvjetnosti i hortikulturnog uređenja, odnosno vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja, raznovrsnost bilja, opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda), na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim članova Povjerenstva, u ocjenjivanju, odnosno glasovanju su sudjelovali i građani putem Facebook stranice TZ Grada.

okucnica-djakovo2

okucnica-djakovo3

Ostale prijevljenje okućnice pogledajte OVDJE.

Tekst: Radio Đakovo

 


Izdvojeno

Reci što misliš!