Vijesti / Osijek

Besplatne instrukcije mladih HDSSB-a i HSP-a

Besplatne instrukcije mladih HDSSB-a i HSP-a

Predsjednik mladeži HSP-a Alen Gelo ističe kako su sa projektom krenuli prošle godine, a da ove godine bilježe još veći interes.
"Prve godine smo popunili kapacitete sa primljenih maksimalnih 75 maturanata, iako je prijavljenih bilo više od 150, ponajviše iz predmeta matematike.
Ove godine smo napravili iskorak dalje, te instrukcije počeli pružati i učenicima osmih razreda osnovnih škola iz predmeta kemija. Uz to instrukcije za maturante su organizirane također iz predmeta kemija te matematika i engleski  kao i njemački jezik
" - ističe Gelo.
Gelo naglašava kako će iduće godine probati primiti još veći broj maturanata, te ističe kako mu je drago da je projekt prepoznao i HDSSB.

 

Mladi HDSSB-a ove su godine počeli s projektom besplatnih instrukcija za državnu maturu, a o projektu kažu:
"Provodimo instrukcije iz tri osnovna predmeta (hrvatski, matematika i engleski jezik, op.a.), te iz fizike. Smatramo kako je državna matura itekako važna za maturante, jer postignuti rezultat usmjerava njihov život. Kako živimo u teškim vremenima željeli smo na ovaj način pomoći maturantima, ali i njihovim roditeljima koji bi po predmetu trebali izdvojiti do 1000 kuna" - ističe Karlo Šatvar predsjednik mladih HDSSB-a.
Šatvar dodaje kako se osim Osijeka, projekt provodi u Đakovu i Belišću, te naglašava kako će iduće godine pokriti još veći broj gradova. Na riječi pohvale Alena Gele, Šatvar dodaje: "Lijepo je to kada zajedno radimo korisne stvari za mlade. I sam gradonačelnik Bubalo je podržao mlade HSP-a donacijom od 500 kuna sa svoje plaće. To najbolje govori kako će HDSSB podržavati svaki dobar projekt bez obzira na stranačke boje. Uvjeren sam da isto razmišljaju mladi HSP-a" - ističe Šatvar.

08d2c61c6da2b768d650e23bfb5ce6c1.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Instrukcije mladeži HSP-a

16b6af085c0a8ff79c1d4bebf2ad8a57.jpg

Instrukcije mladih HDSSB-a

 


Izdvojeno

Reci što misliš!