Vijesti / Osijek

VIDEO: AIESEC predstavio svoje projekte

VIDEO: AIESEC predstavio svoje projekte

Potaknuta odličnim rezultatima prošlogodišnjega projekta "Akcija, ne reakcija", studentska udruga AIESEC Osijek nastavlja s tim projektom i ove godine, ali i s još jednim, vrlo sličnim, nazvanim "Jednaki u različitosti".

Oba su namijenjena učenicima viših razreda osnovnih i srednjih škola s područja grada Osijeka, koje će 10 studenata iz stranih zemalja kroz interaktivne radionice i predavanja podučavati o poduzetničkim vještinama i međukulturalnoj i nenasilnoj komunikaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Deset će stranih studenata s učenicima osječkih osnovnih i srednjih škola provoditi dva edukativna projekta. "Akcija, a ne reakcija"  održava se drugu godinu - strani će studenti srednjoškolcima držati interaktivne radionice i predavanja radi razvijanja poduzetničkih vještina, kroz teme kao što su motivacija i timski rad.

Projekt je prošle godine proglašen najboljim AIESEC projektom u Hrvatskoj, a vjerojatno će zapažen biti i novi, nazvan "Jednaki u različitosti", u kojemu se radi s učenicima osnovnih škola.

Projekti počinju krajem siječnja, trajat će 8 tjedana i završit će velikim završnim natjecanjem i uručenjem nagrada najboljim učenicima.

Više o samim projektima pročitajte OVDJE, a o samome AIESECU u našoj rubrici PREDSTAVLJAMO.

{youtube}f2by3LVQsfo{/youtube}

Tekst i video: STV

  


Izdvojeno

Reci što misliš!