Vijesti / Osijek

Portanova - nova vrata grada otvaraju se 23. ožujka

Portanova - nova vrata grada otvaraju se 23. ožujka

Naravno, samo otvorenje biti će spektakularno, a kako će to uistinu izgledati vidjeti ćete 23. ožujka kada nova vrata grada uistinu i otvore svoja vrata.

Osim djela gdje će šoping manija uzimati maha, Portanova će biti i mjesto za 24-satnu zabavu. Kino, bowling, casino, restorani i kafići samo su neki od sadržaja koji će svoje mjesto pronaći u ovom impozantnom centru. Više od 100 zakupaca zaposliti će 1000 djelatnika iz cijele regije, a sve sa ciljem da se gosti centra osjećaju čim ugodnije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedna od zanimljivosti vezanih uz sami izgled samoga centra je svakako i misao vodilja autora koncepta (tvrtka Chapman Taylor Architetti). Naime, kako smo saznali od osoba koji rade na samome nastajanju Portanove, autor je inspiraciju za dizajn pronašao u izgledu Tvrđe, što se uistinu i može vidjeti ukoliko se pogledaju vizure samoga centra.

6a29bd5aa3a8ceea5061b75af382523a.jpg

Svoju ulogu Portanova planira graditi i u široj društvenoj zajednici pa tako svi gosti mogu očekivati brojna događanja u samome centru, a nastojati će se pružiti prilika za predstavljanje svima onima u regiji koji imaju što pokazati.Sve ono što će se događati u Portanovi moći ćete naravno saznati na portalu SiB.hr.

Ono što je za sada pobudilo najveći interes kod šire populacije je zasigurno ponuda poslova u samome centru. Sve aktualne oglase za posao u Portanovi pogledajte OVDJE.

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!