Vijesti / Regija

NEXE i u kriznim vremenima ugovorio poslove vrijedne 28 miilijuna kuna

NEXE i u kriznim vremenima ugovorio poslove vrijedne 28 miilijuna kuna

Nexe gradnja d.o.o., tvrtka u sastavu Nexe Grupe, koja trenutno zapošljava 170 radnika, ugovorila je novi posao u vrijednosti 22 milijuna kuna, a ranije su ugovoreni poslovi vrijedni još 6 milijuna kuna.

Ugovor se odnosi na izvođenje građevinskih, obrtničkih i instalaterskih radova na izgradnji simulacijskog centra za obuku pilota helikoptera, te prilaznih prometnica i vanjskog uređenja. Investitor je HELI CENTAR TOPLICE, a lokacija objekta je u Krapinskim Toplicama. Građevinski radovi će se odvijati na građevinskoj površini od 8.200,00 metara kvadratnih, dok će površina objekta iznositi 2.600,00 metara kvadratnih. S radovima se počinje odmah, a rok izgradnje je 5 mjeseci. Osim izgradnje Centra za obuku, Nexe gradnja d.o.o. je potpisala 6 milijuna kuna vrijedan ugovor za dovršetak izgradnje I Faze farme Mitrovac u Baranji za investitora Belje d.d.

Osim ovih novougovorenih poslova Nexe gradnja d.o.o. trenutno radi na gradilištima diljem zemlje, a ovdje se posebno ističu radovi na izgradnji skladišta AD Plastik, Zagreb, izgradnja Muzičke akademije u Zagrebu koja je površine 8.000,00 metara kvadratnih, izgradnja stambenog objekta Puljska Zagreb, izgradnja i adaptacija Palače Pejačević u Virovitici, dogradnja knjižnice u Požegi, rekonstrukcija kolosijeka, izgradnja pothodnika, perona i nadstrešnice na željezničkom kolodvoru Sisak, dva bioplinska postrojenja itd.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz kompanije su se zahvalili na povjerenju investitorima koji su i u kriznim trenucima tvrtki Nexe ukazali povjerenje.


Izdvojeno

Reci što misliš!