Vijesti / Regija

Otvoren Super Konzum u Našicama

Otvoren Super Konzum u Našicama

Danas je u Našicama, na adresi Kralja Petra Krešimira IV bb, otvorena nova Super Konzum prodavaonica, ujedno 56.–ti Super Konzum u Hrvatskoj.

Sk-Nasice-02

Otvorenjem novog Super Konzuma Našice, građani Našica i okolice dobili su mjesto za kvalitetnu i ugodnu kupnju svega potrebnog na jednom mjestu. Konzum je također i povodom ovog otvorenja realizirao društveno odgovornu donaciju za potrebe lokalne zajednice te je donirao sredstva za opremanje Javne vatrogasne postrojbe Našice.

Sk-Nasice-01

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na ukupnom prostoru od 2.500 m2 kupce očekuje asortiman s više od 20.000 artikala po najpovoljnijim cijenama; delikatese, veliki izbor voća i povrća, asortiman mesnice i ribarnice te gotovih jela. Uz bogati izbor svježih prehrambenih proizvoda, Super Konzum Našice sadrži i veliki odjel neprehrane s bogatom ponudom posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom. Kupcima će na raspolaganju biti 8 blagajni, kao i parkiralište s 197 parkirnih mjesta. U sklopu trgovačkog centra nalaze se i dodatni sadržaji partnera, kao što su parfumerija i trgovina igračkama. Super Konzum Našice bit će otvoren za kupce svakim radnim danom od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 13 sati. Povodom otvorenja sve kupce su dočekala posebna akcijska sniženja, pokloni i nagradne igre.

Sk-Nasice-05

Otvorenjem Super Konzuma Našice uspješno je zaokruženo ovogodišnje širenje Konzumove maloprodajne mreže u segmentu Super Konzum prodavaonica. U 2012. godini, Konzum je proširio svoju maloprodajnu mrežu sa 5 novih Super Konzum prodavaonica u Delnicama, Novoj Gradišci, Splitu, Karlovcu i Našicama. Radi se o ukupnoj investiciji od 120 milijuna kuna koja je omogućila zapošljavanje 400 zaposlenika. Nove Super Konzum prodavaonice, Konzum će učiniti još dostupnijim za sve kupce u različitim krajevima Hrvatske.


Izdvojeno

Reci što misliš!