Vijesti / Regija

Nakon godinu dana kašnjenja našička obilaznica uskoro u prometu

Nakon godinu dana kašnjenja našička obilaznica uskoro u prometu

Dionica obilaznice Našica, od mosta na ulazu u Vukojevce iz smjera Našica do kružnog toka na ulazu u Markovac iz smjera Osijeka, duga dva kilometra, bit će puštena u promet do kraja ovog mjeseca...

Dionica obilaznice Našica, od mosta na ulazu u Vukojevce iz smjera Našica do kružnog toka na ulazu u Markovac iz smjera Osijeka, duga dva kilometra, bit će puštena u promet do kraja ovog mjeseca. Za Glas Slavonije jučer je to potvrdio Dubravko Kos, šef Hrvatskih cesta d.o.o., ispostava Osijek.

nasicemapa2495

Naveo je i kako će se danas, 10. listopada, obaviti interni tehnički pregled i ako sve bude u redu, ta dionica novosagrađene obilaznice bit će u funkciji do izdavanja uporabne dozvole. Ako se ostvare najave šefa osječke ispostave Hrvatskih cesta Dubravka Kosa, i ta dionica obilaznice bude otvorena, ove jeseni promet u Markovcu i Našicama mogao bi biti značajno rasterećeniji kako piše Glas Slavonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Obilaznica je vrijedna oko 45 milijuna kuna, radove je izvela tvrtka Osijek Koteks d.d. Ugovor o izvođenju radova potpisan je u svibnju 2009., a radovi su počeli godinu dana poslije. Pa tako otvorenje prvog dijela obilaznice kasni nešto manje od godinu dana, a drugi dio još je na čekanju. O drugom dijelu obilaznice saznajete opširnije u članku Glasa Slavonije.

[span class=attention]Našička obilaznica završena, ali zarasla u korov[/span]

Tekst: Glas Slavonije


Izdvojeno

Reci što misliš!