Našički Nexe gradi ceste i u Keniji

Našički Nexe gradi ceste i u Keniji

nexe-kenija495

Divizija za građenje, kao sastavnica našičke Nexe grupe, ovog proljeća u punom je poslovnom angažmanu. Osim toga što su upravo ugovorili gradnju novog trgovačkog centra u Našicama, članice ove divizije, Nexe gradnja i GP Put, angažirani su na nizu poslova diljem Hrvatske, BiH, ali i na drugim kontinentima.

U Pakistanu, GP Put (sa sjedištem u Sarajevu, nap.a.) izvodi vrlo složen projekt dionice ceste s tri nadvožnjaka, dok u Keniji gradi cestu ukupne dužine 130 kilometara, a vrijednost posla je 70 milijuna eura.

- Tržište sve više prepoznaje kvalitetu i snagu građevinskih tvrtki u našem sastavu, koje mogu izvršiti i najzahtjevnije specijalizirane radove pa uspješno ulazimo u nove projekte, poput gradnje trgovačkih centara, specifičnih poslovnih pogona i zgrada te energetskih objekata. Aktivan smo sudionik i na tržištima zemalja u razvoju, gdje je potražnja za infrastrukturnim radovima velika, a iskustvo naših tvrtki u tim radovima im je neprocjenjivo, izjavio je Miljenko Zovko, direktor Nexe gradnja i direktor Divizije za građenje Nexe Grupe.

ZAPOSLILI 30 NOVIH RADNIKA
Divizija za građenje Nexe Grupe zapošljava 1.037 radnika, od kojih njih 162 u Nexe gradnji, a 875 u GP Putu. Nexe gradnja je zbog povećanog obujma posla samo od početka 2012. godine zaposlila 30 novih radnika.

D.Kuštro (Glas Slavonije)
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota