Vijesti / Regija

Gradi se novi veliki trgovački centar!

Gradi se novi veliki trgovački centar!

Našice će do kraja godine dobiti peti veliki i moderni trgovački centar vrijedan 25 milijuna kuna. Gradnja je počela prije nekoliko tjedana, a radove izvodi Nexe gradnja, tvrtka u sastavu Nexe grupe.

Novi prodajni centar bit će veći i od sadašnjeg diskonta Lidla i supermarketa Plodina i Bille i Getro marketa, Mercatora, koji su već sagrađeni u Našicama. Investitor ovoga velikoga projekta je zagrebačka tvrtka Tutus projekt koja je ishodila građevinsku dozvolu za gradnju prodajno-poslovne građevine.

Novi trgovački centar prostirat će se na 5.200 četvornih metara, ističu iz Nexe gradnje. Centar će imati dvjestotinjak parkirališnih mjesta koja će se urediti na dodatnih 6.400 četvornih metara. A koje će točno komercijalne i zabavne sadržaje ponuditi stanovnicima Našica još nije potpuno određeno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za centar je odabrana jedna od najfrekventnijih lokacija u gradu, križanje ulica kralja Petra Krešimira i Vatroslava Lisinskog. U neposrednoj blizini su već postojeći prodajni centri trgovačkih lanaca Lidla, Plodina i Mercatora te autobusni kolodvor. Gradnjom novog trgovačkog centra taj dio Našica kolokvijalno bi se mogao nazvati "trgovačka vrata Našica", s obzirom na postojeća tri shopping centra u blizini.


Tekst: S.Fridl (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!