Vijesti / Regija

VIDEO: Glasajte za Ad Libitum

VIDEO: Glasajte za Ad Libitum

Pedeset i jedan otpao, ostala su četiri najbolja. Tako bi se ukratko moglo opisati veliko natjecanje zborova, glazbeno-zabavni serijal „Do posljednjeg zbora" kojeg možemo subotom pratiti na prvom programu HRT-a.

Na pozivni natječaj odazvalo se 55 zborova, tj. 1502 zborska pjevača iz cijele Hrvatske, a na audiciju je bilo pozvano 35 zborova među kojima i našički Mješoviti pjevački zbor Ad Libitum!

Nakon drugog kruga audicije, našički se zbor probio među 15 najboljih i time je bio završen prvi dio ovog velikog projekta. Uspješno su odradili i nastavak natjecanja. U prvoj emisiji, u kojoj su o prolasku dalje odlučivali i gledatelji, prošli su odmah.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugoj emisiji su ušli u pripetavanje sa Zborom "Lipe" iz Siska. Ad libitum je izveo pjesmu "Neka te odvede" Tonyja Cetinskog, a u pripetavanju se našički zbor predstavio s "Let the sunshine" iz mjuzikla "Kosa". Odlukom žirija, prošli su dalje i došli do polufinala u kojem su još zborovi "Izvor", "Josip Kaplan" i "Concordia Discors".

Ad Libitum je jedini zbor iz Slavonije i zato pozivamo sve Slavonce, Baranjce ali i ostale da podrže zbor svojim glasom. Glasovati možete telefonskim pozivom na broj 065 800 504. Cijena poziva iz fiksnih mreža je 1,50, a iz mobilnih mreža 2,40kn. Ukoliko glasujete SMS porukom, pošaljite zbor4 na broj 60106. Cijena poruke je 2,40 kuna po poruci, a maksimalno je po jednom broju dozvoljeno 20 poziva ili poruka.

Show Do posljednjeg zbora ove subote, 28. travnja, gledajte na prvom programu HRT-a od 20.10.

Tekst: Robert Rigo (nasice.org)


Izdvojeno

Reci što misliš!