Vijesti / Regija

Stanovnici Našica napokon dobivaju klizalište

Stanovnici Našica napokon dobivaju klizalište

Stanovnici Našica, posebno mladi, više neće morati kao prethodnih godina odlaziti u susjedne gradove na klizanje, već će moći uživati u toj zimskoj zabavi i razonodi i u svom gradu. Naime, Grad Našice i Turistička zajednica grada Našice odlučili su napokon ove zime ljubitelje klizanja razveseliti klizalištem.

Mini klizalište veličine 30 puta 15 metara bit će postavljeno u središtu Našica, ispred robne kuće, na frekventnom mjestu. Malo, ali sasvim dovoljno da pruži trenutke zabave djeci, mladima, pa čak i starijim građanima koji se odvaže na takav podvig. Otvorenje klizališta najavljeno je krajem idućeg tjedna, a Našičani će ondje moći klizati do kraja veljače. Posjetitelji će moći uživati u kuhanom vinu, čaju i dobroj glazbi. Ideja koja je organizatore navela na klizalište, bila je želja druženja stanovnika na trgu te stvaranje oaze zabave i radosti u samom centru grada.

- Grad u suradnji s Turističkom zajednicom daruje građanima klizalište u središtu grada, na Pejačevićevu trgu, ispred robne kuće. Ljeti je trg mjesto brojnih događanja, stoga smo željeli da ta lokacija i zimi bude mjesto susreta i dobre zabave - istaknuo je Srečko Perković, direktor Turističkog ureda u Našicama i dodao da će klizalište prvi "isprobati" gradonačelnik Krešimir Žagar, jer je spretan na klizaljkama. Klizalište će biti besplatno, odnosno neće se plaćati ulaznica, već samo najam klizaljki, a cijena je 15 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S.Fridl (Glas Slavonije)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!