Vijesti / Regija

Cammeo dolazi u Našice

Cammeo dolazi u Našice

Najveći hrvatski taksi prijevoznik uskoro stiže u Našice Prve vožnje najjeftinijim, najdostupnijim i najkvalitetnijim taksijem mogu se očekivati već krajem ovog mjeseca.

Misija Cammea oduvijek je bila ponuditi dostupan, jeftin i kvalitetan prijevoz u svim krajevima Hrvatske, a kao poklon dobrodošlice u Našice Cammeo će prvih dana voziti u potpunosti besplatno!

Od prvog dana na ulicama Našica će voziti više automobila Cammea koji će korisnicima biti na raspolaganju 24 sata dnevno, a usluga će se moći naručiti mobilnom aplikacijom ili telefonskim pozivom. Cammeo je moguće platiti čak i putem mobitela!

Povodom dolaska u Našice izjavu je dao generalni direktor Cammeo Grupe Vladimir Minovski. "Cammeo je danas prisutan u skoro 15 gradova u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Samo u prošloj godini naše usluge je koristilo 10 milijuna ljudi i to nam je znak da idemo u dobrom smjeru. Našice su naša sljedeća destinacija. Cammeo će biti dostupan svima - neovisno o dubini đepa, a naši profesionalni, uredni i pristojni vozači, kao i sigurni automobili, će brzo postati dio svakodnevnice naših građana", zaključio je Vladimir Minovski.

Cammeo danas posluje ne samo u velikim gradovima i središtima, već i u manjim sredinama poput Vinkovaca, Vukovara, Čakovca (...), a korisnici su i u velikim i u malim gradovima u anonimnoj anketi ocijenili upravo Cammeo kao najbolji taksi.

PR objava 

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!