Vijesti / Regija

U parku uskoro sprave i fitness na otvorenom

U parku uskoro sprave i fitness na otvorenom

Gradonačelnik Našica Krešimir Žagar prihvatio je prijedlog gradskog vijećnika Zvonka Ibriksa (HDSSB) da se uredi fitness na otvorenom, koji bi bio na usluzi svim građanima, a posebice školskoj djeci i mladeži te rekreativcima, i to bez naknade.

Kako je naglasio Ibriks, Našice su sportski grad te bi sportsko-rekreacijski javni centar pomogao mladim sportašima i rekreativcima. Ibriks je Žagaru spremno ponudio popis sprava za vježbanje te da odluči na kojoj će lokaciji biti smješten fitness centar na otvorenom.

- To može biti površina pokraj jezera u velikom parku ili kod ljetne pozornice, ili prostor u blizini školskih igrališta. Moglo bi se postaviti deset-petnaest fitness sprava i mislim da bi taj sadržaj obogatio sportsko-rekreacijsku ponudu u gradu
- kaže Ibriks.

- Smatram da bi najbolje rješenje bilo da se fitness na otvorenom uredi u velikom parku, odnosno da se pokraj staza za šetnju postave sprave za vježbanje - kazao je Žagar.

Tako će se Našice pridružiti Rijeci, Osijeku, Vukovaru, Županji i ostalim gradovima u kojima su lokalne vlasti omogućile stanovnicima zabavnu rekreaciju na otvorenom.

Tekst: S.Fridl (www.glas-slavonije.hr)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!