Vijesti / Regija

U Našicama otvoreni Dani vina i turizma

U Našicama otvoreni Dani vina i turizma

Jučer je s početkom u 10 sati u centru grada Našica započeo festival Dani vina i turizma Našicama. Ovo je po sedmi puta kako se ovaj festival počeo održavati, a koliko smo mogli vidjeti po posječenosti ljudi, iz godine u godinu sve je više posječen.

Osim stvarno velikog broja posjetitelja, izlagača obrtnika, udruga, policije i OPG-ova bili su tu i ugledni gosti župan Vladimir Šišljagić, dožupan Željko Kraljičak, predsjednik županijskog skupštine Antun Kapraljević i mnogi drugi.

Kako je gradonačelnik Krešimir Žagar, ovoga puta bio spriječen, kao domaćin u ime grada gostima se obratio predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Josip Miletić koji je među ostalim zaželio svima lijepi provod na festivalu, a posebno je zahvalio svim onim sudionicima ovih 7. Dana vina i turizma, koji su uljepšali ovaj stvarno lijepi i sunčani dan. Festival je otvorio župan Osječko – baranjske županije Vladimir Šišljagić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program je vodio Danko Justić, a za još bolju atmosferu pobrinuo se školski bend "Sonus Omnibus" kao i tamburaški sastav „Peti As“.

Više fotografija pogledajte na Našice.com.

Tekst i Foto: Ivan Ćosić

   


Izdvojeno

Reci što misliš!