Vijesti / Regija

Intenzivirani radovi na Općoj bolnici Našice

Intenzivirani radovi na Općoj bolnici Našice

Opća bolnica Našice započela je završnu fazu dogradnje i pregradnje određenih odjela i ambulanti.

Do sada su uspješno preselili odjel pedijatrije kao i odjel ginekologije i rodilište u novi prostor na trećem katu, a prošli tjedan je preseljena bolnička ljekarna i urološke ambulante u novo uređeni prostor bivše pedijatrije. Za odjel psihijatrije upravo se završavaju nove bolničke sobe kao i prostor za dnevnu bolnicu.

"Kako je u ljetnim mjesecima najmanji broj pacijenata, u srpnju i kolovozu bi započeli (naravno i završili), radove na rekonstrukciji postojećih odjela kirurgije, urologije i interne te uređivanje novog odjela palijativne medicine. Također, ambulanta za uho, grlo,nos (ORL ambulanta) bit će smještena u novouređenom prostoru bivše bolničke ljekarne. Naravno, uz građevinske radove očekujemo do jeseni i novu medicinsku opremu (UZV aparat, kardiološke holtere, sterilizator, kolonoskop).

Kako bi što manje ometali pružanje zdravstvene usluge našim pacijentima, radove ćemo izvoditi i vikendima te zahvaljujemo našim pacijentima na strpljenju i razumijevanju," rekla je za Nasice.com, Sanja Milanović, dr. med., sanacijska upraviteljica Opće bolnice Našice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!