I ove godine skijalište u srcu Slavonije

FOTO I ove godine skijalište u srcu Slavonije

skijaliste-slavonija-moticina

I Slavonija ima svoje skijalište. Na samo 60km od Osijeka, u Donjoj Motičini, i ove godine otvoreno je skijalište Topolinka.

Motičko skijalište je djelo nekolicine entuzijasta koji su uz izvrsnu organizaciju svojim sumještanima priuštili potpun zimski doživljaj uz sanjkanje i skijanje.

Samo par metara prije prve kuće u Donjoj Motičini skrenete s ceste desno i nastavite 300-tinjak metara. I onda vas dočeka ovo – padina Topolinka ispunjena mnoštvom skijaša i sanjkaša.

- Donja Motičina posljednjih godina ulaže u puno projekata i potiče razvoj općine, ali su na kraju uvijek najvažniji sami Motičani, koji su njena najveća vrijednost. Kao načelniku mi je iznimno drago što možemo organizirati ovakva druženja, a kod ne prođe puno vremena od jednog druženja do drugog. Sastajemo se u sva četiri godišnja doba i posebno bih se želio zahvaliti ljudima koji su sredili ovo skijalište i organizirali ovu malu zabavu. Općina Donja Motičina i ja kao njen načelnik smo uvijek spremni takvo što poduprijeti i isfinancirati koliko je god moguće - ponosno je za Nasice.com izjavio načelnik općinje Donja Motičina Željko Kovačević.

FOTO i VIDEO: Snježni raj - skijalište Topolinka

Foto: Danijel Danny Bošnjaković (Nasice.com)

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja