Vijesti / Regija

Bogat program proslave Dana grada Našica

Bogat program proslave Dana grada Našica

Program proslave Dana Grada Našica tradicionalno traje tijekom cijelog lipnja.

Brojne našičke udruge i ove će godine svojim aktivnostima obogatiti proslavu, a očekuju nas izložbe, koncerti, predavanja, sportska natjecanja, izleti, otvorena vrata udruga, kazališne i filmske predstave, zdravstvene i vjerske aktivnosti....

Na sam blagdan Antunova, Dan Grada Našica, u jutarnjim satima bit će sveta misa s procesijom kroz centar grada, a nakon toga uslijedit će prigodni program te polaganje vijenaca, paljenje svijeća i molitva kod spomen-obilježja Uskrsla Hrvatska za sve poginule branitelje. Navečer je predviđen svečani koncert Mješovitog pjevačkog zbora Ad Libitum, Tamburaškog orkestra i Dječjeg pjevačkog zbora Osnovne škole Kontesa Dora i Tamburaškog društva Dora Pejačević uz nastup Kristine Minarik, Danijele Pintarić, Maxa Hozića, Antonie Dunjko i Gorana Karana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, to neće biti jedini koncert. U petak, 7. lipnja, u Likovnom salonu Zavičajnog muzeja Našice bit će održan koncert Zborova HKD-a Lisinski i HKUD-a “Vijenac” iz Požege. U utorak, 11. lipnja, u istom prostoru, također od 20 sati, koncert će imati Zbor umirovljenika. U srijedu, 12. lipnja, od 18 do 19 sati, na trgu će nastupiti Gradska glazba Našice, a od 21 sat na ljetnoj pozornici koncert će održati Tamburaški sastav Fijaker. U petak, 14. lipnja, Udruge INFO i DND Našice imaju Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg će na ljetnoj pozornici biti karaoke pjevanje i ljetno kino. U subotu, 15. lipnja, očekuje nas ‘zagorska veselica’ uz prikaz zagorskog proštenja. Nedjelja, 16. lipnja, rezervirana je za folklor. dopodne će biti održana dječja smotra folklora, a od 19 sati i 19. antunovska smotra folklora. Od 21.30, na ljetnoj pozornici nastupit će Tamburaški sastav Garavuše.

Koncerti nas očekuju i tjedan nakon Dana Grada. U petak, 21. lipnja, na ljetnoj pozornici bit će održan rock maraton u povodu 40. godišnjice postojanja Rock grupe ‘Put na istok’. U subotu, 22. lipnja, na ljetnoj pozornici nastupit će i Klapa ‘Cambi’.

PROGRAM (KLIKNI ZA UVEĆANJE):

qryTjPk.jpg

Izvor: nasice.org


Izdvojeno

Reci što misliš!