Vijesti iz Našica

Vijesti iz Našica

''Baby boom'' našičkih vatrogasca

vatrogasci nasice skupa 1

Vedran, Silvijo, Darko, Josip, Domagoj i Robert našički su vatrogasci koji su u samo par mjeseci razlike postali očevi.

   

Mladi Slavonac varao na aparatu za igre na sreću

PXL 240114 7200893

Policijska uprava osječko-baranjska izvjestila nas je o slučaju iz Našica u kojem su kriminalističkim djelovanjem uhvatili 21-godišnjaka u varanju  na aparatima za igre na sreću što je kazneno dijelo prevare.

   

Pet osoba uhićeno zbog prodaje kokaina, marihuane i amfetamina

PXL 150618 20976300

U prvih pet mjeseci ove godine osječko-baranjska policija zaplijenila je više od 20 kilograma droge marihuane, izvijestio je voditelj Odjela kriminaliteta droga Ivan Canecki. Na izvanrednoj konferenciji za novinare PU OB predstavljeni su rezultati najnovijeg kriminalističkog istraživanja "Dora".

   

Svečano obilježen Dan Grada i najveći blagdan Našica

nasice Dan

Program obilježavanja Dana Grada i blagdana sv. Antuna u Našicama je danas, 13. lipnja 2018. godine, počeo procesijom središtem grada i svetom misom u crkvi sv. Antuna Padovanskog. Potom su izaslanstva Grada i gostiju položili vijence, upalili svijeće i molili za sve poginule branitelje pred spomen obilježjem „Uskrsla Hrvatska“.

   

Cammeo dolazi u Našice

Cammeo vozac FOTO Josip Cekada

Najveći hrvatski taksi prijevoznik uskoro stiže u Našice Prve vožnje najjeftinijim, najdostupnijim i najkvalitetnijim taksijem mogu se očekivati već krajem ovog mjeseca.

   

Našice povećale naknadu za novorođenčad s 1.500 na 2.500 kuna

Našice povećale naknadu za novorođenčad s 1.500 na 2.500 kuna

Prva donesena novogodišnja odluka Grada Našica je povećanje naknade za novorođeno dijete s 1.500 na 2.500 kuna.

   

Vatrogasci vadili kravu iz bunara

nasica krava bunar

Jučer oko 10 sati Vatrogasni operativni centar Našice, zaprimio je dojavu o tehničkoj intervenciji u mjestu Slobodna Vlast (Đakovačko područje). Dogodio se neobičan slučaj da je krava upala u bunar, piše portal Našice.com.

   

Opća bolnica u Našicama dobila novi CT uređaj

ct nasice

Opća bolnica Našice odnedavno je bogatija za novi CT uređaj, a tim je povodom bolnicu posjetio i ministar zdravstva Milan Kujndžić.

   

U bolnicu u Našice napokon stigao CT - uređaj

ctnasice

S iznimnim zadovoljstvom obavještavamo širu javnost da je Općoj bolnici Našice, jučer isporučen dugo očekivani CT-uređaj. Podsjećamo da je od studenog 2016. godine, stari CT u kvaru te da je bolnica, s obzirom na tu činjenicu, radila u vrlo otežanim uvjetima, a što su uvelike osjetili pacijenti i djelatnici bolnice. Unazad godinu dana, intenzivno smo ukazivali na tu problematiku svima odgovornima. Posebnu zahvalu na podršci i razumijevanju pri rješavanju ovog nama gotovo nepremostivog problema, upućujemo ministru zdravstva prof. dr. sc. Milanu Kujundžić, državnom tajniku prim. Željku Plazonić, pomoćnici ministra dr.sc. Ružici Palić Kramarić te savjetnici za financije Antoaneti Bilić, dipl. oec.

   

U Našicama spaljeno 12 tona droge

DrogaspaljivanjeNA17 05

U proizvodnim pogonima tvrtke Našicecement d.d. Našice, jučer, 6. srpnja spaljena je droga zaplijenjena i oduzeta u kriminalističkim istraživanjima.

   

Zbog komentara o policiji na Facebooku, mladić u Našicama priveden na informativni razgovor

22-godišnjak iz Valenovca kod Našica priveden je na razgovor u policiju zbog podrugljivih komentara na račun policije koje je napisao na Facebook stranici Ivana Pernara.

   

Opljačkao trafostanicu

trafostanica

Nepoznati je počinitelj, između 31. svibnja i 12. lipnja, provalio u trafostanicu u blizini Šaptinovaca kod Našica, izvjestila je PU osječko-baranjska.

   

U rad puštena prva ELEN punionica za električna vozila u Našicama

 

elen nasice
Hrvatska elektroprivreda jučer je svečano otvorila prvu ELEN punionicu za električna vozila u Našicama, koja je smještena na Trgu dr. Franje Tuđmana.

   

Vozio bicikl s 4.38 promila, pao i ozlijedio se pa zaradio prijavu

Osječko-baranjska policija podnijet će prekršajni nalog protiv 53-godišnjaka koji je upravljao biciklom s čak 4,38 promila alkohola u krvi te se još i ozlijedio pri padu.

   

Stranica 1 od 8