Vijesti iz Našica

Vijesti iz Našica

Cammeo dolazi u Našice

Cammeo vozac FOTO Josip Cekada

Najveći hrvatski taksi prijevoznik uskoro stiže u Našice Prve vožnje najjeftinijim, najdostupnijim i najkvalitetnijim taksijem mogu se očekivati već krajem ovog mjeseca.

   

Našice povećale naknadu za novorođenčad s 1.500 na 2.500 kuna

Našice povećale naknadu za novorođenčad s 1.500 na 2.500 kuna

Prva donesena novogodišnja odluka Grada Našica je povećanje naknade za novorođeno dijete s 1.500 na 2.500 kuna.

   

Vatrogasci vadili kravu iz bunara

nasica krava bunar

Jučer oko 10 sati Vatrogasni operativni centar Našice, zaprimio je dojavu o tehničkoj intervenciji u mjestu Slobodna Vlast (Đakovačko područje). Dogodio se neobičan slučaj da je krava upala u bunar, piše portal Našice.com.

   

Opća bolnica u Našicama dobila novi CT uređaj

ct nasice

Opća bolnica Našice odnedavno je bogatija za novi CT uređaj, a tim je povodom bolnicu posjetio i ministar zdravstva Milan Kujndžić.

   

U bolnicu u Našice napokon stigao CT - uređaj

ctnasice

S iznimnim zadovoljstvom obavještavamo širu javnost da je Općoj bolnici Našice, jučer isporučen dugo očekivani CT-uređaj. Podsjećamo da je od studenog 2016. godine, stari CT u kvaru te da je bolnica, s obzirom na tu činjenicu, radila u vrlo otežanim uvjetima, a što su uvelike osjetili pacijenti i djelatnici bolnice. Unazad godinu dana, intenzivno smo ukazivali na tu problematiku svima odgovornima. Posebnu zahvalu na podršci i razumijevanju pri rješavanju ovog nama gotovo nepremostivog problema, upućujemo ministru zdravstva prof. dr. sc. Milanu Kujundžić, državnom tajniku prim. Željku Plazonić, pomoćnici ministra dr.sc. Ružici Palić Kramarić te savjetnici za financije Antoaneti Bilić, dipl. oec.

   

U Našicama spaljeno 12 tona droge

DrogaspaljivanjeNA17 05

U proizvodnim pogonima tvrtke Našicecement d.d. Našice, jučer, 6. srpnja spaljena je droga zaplijenjena i oduzeta u kriminalističkim istraživanjima.

   

Zbog komentara o policiji na Facebooku, mladić u Našicama priveden na informativni razgovor

22-godišnjak iz Valenovca kod Našica priveden je na razgovor u policiju zbog podrugljivih komentara na račun policije koje je napisao na Facebook stranici Ivana Pernara.

   

Opljačkao trafostanicu

trafostanica

Nepoznati je počinitelj, između 31. svibnja i 12. lipnja, provalio u trafostanicu u blizini Šaptinovaca kod Našica, izvjestila je PU osječko-baranjska.

   

U rad puštena prva ELEN punionica za električna vozila u Našicama

 

elen nasice
Hrvatska elektroprivreda jučer je svečano otvorila prvu ELEN punionicu za električna vozila u Našicama, koja je smještena na Trgu dr. Franje Tuđmana.

   

Vozio bicikl s 4.38 promila, pao i ozlijedio se pa zaradio prijavu

Osječko-baranjska policija podnijet će prekršajni nalog protiv 53-godišnjaka koji je upravljao biciklom s čak 4,38 promila alkohola u krvi te se još i ozlijedio pri padu.

   

Zbog nedostatka CT uređaja u bolnici Našice narušen cijeli sustav

ct1 nasice4

Prije nekoliko dana portal Nasice.com napisao je kratku obavijest o tome kako je u bolnici u Našicama, zbog dotrajalosti, 01.11.2016. godine prestao raditi CT uređaj. Iako je Uprava bolnice upozoravala kako je uređaj preko „svojih leđa“ prevalio i više nego što je to bilo moguće, te da je nabavka novog od velikog značaja, zbog određenih okolnosti na razini države, do danas to još nije učinjeno.

   

Našička obilaznica napokon otvorena za promet cijelom dužinom

nasice obilaznica

Jučer je napokon, dugo iščekivana zaobilaznica koja ide istočno od Našica i spaja Velimirovac – Markovac i Vukojevce punom dionicom otvorena za promet.

   

Apel za pomoć: U požaru ostao bez ičega

pozar ostao bez iceg1

Prije nekoliko tjedana Tomislav Knežević, mještanin općine Đurđenovac, u požaru kuće nažalost ostao je doslovno bez ičega.

   

U Našicama spaljeno dvije tone droge

SpaljivanjedrogeNA17 03

U proizvodnim pogonima tvrtke Našicecement d.d. Našice, danas, 4. svibnja spaljena je droga zaplijenjena i oduzeta u kriminalističkim istraživanjima.

   

Stranica 1 od 8

Najave događaja