Vijesti iz Našica

Vijesti iz Našica

Prva tartan staza za sportaše i rekreativce u Našicama

nasice tartan

Više od pola ukupne dužine atletske staze već je prekriveno završnim crvenim slojem i za tjedan-dva igralište Srednje škole Isidora Kršnjavoga u Našice imat će tartan podlogu spremnu za korištenje učenika, sportaša i rekreativaca.

   

Uz osiguranje dugih cijevi policija u Našicama spalila četiri tone droge

nasice droga 1

U proizvodnim pogonima tvrtke Našicecement d.d. Našice maloprije je završeno spaljivanje oko četiri tone droga zaplijenjenih i oduzetih u kriminalističkim istraživanjima.  Cijeli postupak odrađen je pod budnim okom specijalaca naoružanih dugim cijevima.

FOTO
   

Na Festivalu ''Dani slavonske šume'' u Našicama desetak tisuća posjetitelja

mini DSC 0758

Dani slavonske šume, najveća i najznačajnija manifestacija Grada Našica, ove godine održala se po 18. put, od 6. do 9. rujna.

   

Baka iz Našica uhićena zbog uzgajanja marihuane ispred zgrade

PXL 280715 11258890

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 64-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.

   

''Baby boom'' našičkih vatrogasca

vatrogasci nasice skupa 1

Vedran, Silvijo, Darko, Josip, Domagoj i Robert našički su vatrogasci koji su u samo par mjeseci razlike postali očevi.

   

Mladi Slavonac varao na aparatu za igre na sreću

PXL 240114 7200893

Policijska uprava osječko-baranjska izvjestila nas je o slučaju iz Našica u kojem su kriminalističkim djelovanjem uhvatili 21-godišnjaka u varanju  na aparatima za igre na sreću što je kazneno dijelo prevare.

   

Pet osoba uhićeno zbog prodaje kokaina, marihuane i amfetamina

PXL 150618 20976300

U prvih pet mjeseci ove godine osječko-baranjska policija zaplijenila je više od 20 kilograma droge marihuane, izvijestio je voditelj Odjela kriminaliteta droga Ivan Canecki. Na izvanrednoj konferenciji za novinare PU OB predstavljeni su rezultati najnovijeg kriminalističkog istraživanja "Dora".

   

Svečano obilježen Dan Grada i najveći blagdan Našica

nasice Dan

Program obilježavanja Dana Grada i blagdana sv. Antuna u Našicama je danas, 13. lipnja 2018. godine, počeo procesijom središtem grada i svetom misom u crkvi sv. Antuna Padovanskog. Potom su izaslanstva Grada i gostiju položili vijence, upalili svijeće i molili za sve poginule branitelje pred spomen obilježjem „Uskrsla Hrvatska“.

   

Cammeo dolazi u Našice

Cammeo vozac FOTO Josip Cekada

Najveći hrvatski taksi prijevoznik uskoro stiže u Našice Prve vožnje najjeftinijim, najdostupnijim i najkvalitetnijim taksijem mogu se očekivati već krajem ovog mjeseca.

   

Našice povećale naknadu za novorođenčad s 1.500 na 2.500 kuna

Našice povećale naknadu za novorođenčad s 1.500 na 2.500 kuna

Prva donesena novogodišnja odluka Grada Našica je povećanje naknade za novorođeno dijete s 1.500 na 2.500 kuna.

   

Vatrogasci vadili kravu iz bunara

nasica krava bunar

Jučer oko 10 sati Vatrogasni operativni centar Našice, zaprimio je dojavu o tehničkoj intervenciji u mjestu Slobodna Vlast (Đakovačko područje). Dogodio se neobičan slučaj da je krava upala u bunar, piše portal Našice.com.

   

Opća bolnica u Našicama dobila novi CT uređaj

ct nasice

Opća bolnica Našice odnedavno je bogatija za novi CT uređaj, a tim je povodom bolnicu posjetio i ministar zdravstva Milan Kujndžić.

   

U bolnicu u Našice napokon stigao CT - uređaj

ctnasice

S iznimnim zadovoljstvom obavještavamo širu javnost da je Općoj bolnici Našice, jučer isporučen dugo očekivani CT-uređaj. Podsjećamo da je od studenog 2016. godine, stari CT u kvaru te da je bolnica, s obzirom na tu činjenicu, radila u vrlo otežanim uvjetima, a što su uvelike osjetili pacijenti i djelatnici bolnice. Unazad godinu dana, intenzivno smo ukazivali na tu problematiku svima odgovornima. Posebnu zahvalu na podršci i razumijevanju pri rješavanju ovog nama gotovo nepremostivog problema, upućujemo ministru zdravstva prof. dr. sc. Milanu Kujundžić, državnom tajniku prim. Željku Plazonić, pomoćnici ministra dr.sc. Ružici Palić Kramarić te savjetnici za financije Antoaneti Bilić, dipl. oec.

   

U Našicama spaljeno 12 tona droge

DrogaspaljivanjeNA17 05

U proizvodnim pogonima tvrtke Našicecement d.d. Našice, jučer, 6. srpnja spaljena je droga zaplijenjena i oduzeta u kriminalističkim istraživanjima.

   

Stranica 1 od 9

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak