Vijesti / Regija

Vratimo malom Teu osmijeh na lice

Vratimo malom Teu osmijeh na lice

Teo Jović, četverogodišnji dječačić koji je obolio od karcinoma jetre smješten je na KBC-u Rebro, Zagreb gdje prima kemoterapiju. S obzirom na teško financijsko stanje njegove obitelji prenosimo poziv u pomoć.

[blockquote]Slobodni smo Vam se obratiti i zamoliti Vas za pomoć u ime obitelji Jović iz Donjeg Miholjca, čije je dijete, četverogodišnji Teo, obolio od karcinoma jetre. Karcinom se proširio i na koštanu srž. Dijete je smješteno na KBC-u Rebro u Zagrebu, gdje prima kemoterapiju, a sa njime su i njegovi roditelji, otac Zlatan i majka Mirela, koja je u 4. mjesecu trudnoće. Roditelji su smješteni privatno i svaki trenutak provode sa svojim djetetom. Teova bolest je dovela obitelj u tešku financijsku situaciju, pa Vas ovim putem molimo da, ukoliko ste u mogućnosti, pomognete ovoj obitelji u podmirivanju troškova liječenja i njihovog smještaja u Zagrebu. Učinimo što možemo da Teo pobijedi ovu tešku bolest i da mu se vrati osmijeh na lice. Pomozimo roditeljima da nađu prikladan smještaj, što je osobito važno za majku Mirelu, kako bi i dalje mogli biti uz svoje dijete, tješiti ga i bodriti. Svaka, pa i najmanja pomoć, je dobro došla!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ime obitelji Jović unaprijed zahvaljujemo!

Srdačan pozdrav!

Žiro račun:

Teo Jović - Hypo banka 2500009-3104174668

IBAN HR75 25000093104174668
Kontakt mob.: (tata) Zlatan Jović
091/518-99-45[/blockquote]

teo jovic plakat

Ujedno, pozivamo vas i na humanitarni koncert. Dođite na humanitarni koncert pod nazivom "Pjesmom za Tea", koji će se održati 25.02.2013. godine u SPORTSKOJ DVORANI, DONJI MIHOLJAC.

Nastupaju:
♥ TS Gazde
♥ TS Kas
♥ Vlatka Kopić - Tena
♥ TS Džentlmeni
♥ TS Tamburaši slavonske krvi

CIJENA ULAZNICE: 10kn

Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima:
♥ TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA D. MIHOLJCA
♥ PAPIRNICA DOLANČIĆ
♥ CAFFE BAR "PRESTIGE"
♥ AGENCIJA "POLICA"
♥ POŠTANSKI UREDI: D. MIHOLJAC, PODRAVSKI PODGAJCI, PODRAVSKA MOSLAVINA, VILJEVO, MIHOLJAČKI POREČ

Dođite na koncert, kupnjom ulaznica pomozite liječenju malog Tea.


Izdvojeno

Reci što misliš!