6. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

6. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

mihsajamU organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije d.o.o., Grada Donjeg Miholjca, Turističke zajednice grada Donji Miholjac i Udruženja obrtnika Donji Miholjac, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva poljoprivrede dana 14. i 15. rujna 2012. godine na prostoru gradske tržnice, Naselje Tržnica 2 u Donjem Miholjcu održat će se 6. Miholjački sajam Sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma.

Svečano otvaranje sajma je 14. rujna 2012. u 11:00 sati kojem će osim predstavnika organizatora, prisustvovati i predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, te ostali predstavnici gradova i općina s područja Osječko-baranjske županije.

Sajam se održava šestu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih  poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera, a svoje proizvode izlagat će cca 60 izlagača s područja Donjeg Miholjca i Osječko-baranjske županije.

Izvor: Radio Osijek
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja