Vijesti / Regija

VIDEO: Vinković tuži Jutarnji list i Dragu Hedla

VIDEO: Vinković tuži Jutarnji list i Dragu Hedla

Ovaj put pak, Jutarnji list i Dragu Hedla, tuži gradonačelnik Đakova, Zoran Vinković. I to zbog prekjučerašnjeg teksta u tim novinama pod naslovom "Prodao službeni Audi pa kupio novi za grad i dva za svoju obitelj" Vinković je na današnjoj konferenciji za novinare opovrgao navode iz novinskog teksta.
Određeni mediji pretvoreni su u tonu žutog smeća, a ponekad čak i razumijem Zdravka Mamića – kazao je prvi čovjek Đakova prije no što je počeo objašnjavati kupovine automobila. Od prodaje starog Audija A6 u vlasništvu grada, proizvedenog 1997. godine, grad Đakovo dobio je svega 10 tisuća 400 kuna – kazao je Vinković, a najpovoljnija ponuda za kupovinu novog auta, putem javne nabave, stigla je od zastupnika Opela pa smo se odlučili za Opel Insigniju.
Iz naslova ovog članka vidljivo je da je jedina namjera diskreditirati mene u javnosti, nanijeti mi štetu i proglasiti me lopovom – kaže Vinković, a ovo nije prvi put da se ovakvo što objavljuje u Jutarnjem listu bez mogućnosti objave ispravka onoga što je navedeno.
Prodajom Opel Corse staro za novo, objasnio je gradonačelnik, njegova supruga kupila je novu Astru, na akciji za 90 tisuća kuna. Sam Vinković pak, Hyundai i30 zamijenio je, također nadoplatom staro za novo, za što je pokazao i uplatnicu, novom Open Zafirom. Ne mogu dopustiti da me blate ovakve novine – kazao je Vinković.
Slučaj Vinković protiv Jutarnjeg i Hedla tako će završiti na sudu, a Vinković je najavio kako će cjelokupni prihod od odštete nakon završetka sudskog spora uplatiti u Fond za dječji osmjeh grada Đakova.

{youtube}Im0LIOEab-A{/youtube}

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst: stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!