Vijesti / Regija

Nika Fleiss učenicima uručila ulaznice za utrke Vip Snow Queen Trophy

Nika Fleiss učenicima uručila ulaznice za utrke Vip Snow Queen Trophy

Đakovački srednjoškolci imat će priliku uživo pratiti sljemenske slalomske utrke Vip Snježne kraljice 4. i 6. siječnja. Nika Fleiss učenicima je Gimnazije A. G. Matoš u Đakovu uručila ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa „Vip Snow Queen Trophy" 2013 – Zagreb/Sljeme.

nika495 5

Predaja ulaznica rezultat je nastavka suradnje Hrvatskog skijaškog saveza i Hrvatskog školskog športskog saveza čiji je cilj dovođenje čak 600 učenika iz cijele Hrvatske, sudionika programa Univerzalne športske škole, na ovogodišnje sljemenske utrke.

„Sretna sam što u sklopu ove suradnje, koja je započela prošle godine, još jednom imamo priliku nagraditi članove školskih sportskih društva te im osigurati sudjelovanje u jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj – Vip Snježnoj kraljici", rekla je Nika Fleiss, promotorica utrka Vip Snow Queen Trophy.
nika495 3
Đakovački gimnazijalci druga su generacija osnovnoškolskih i srednjoškolskih sportskih društava kojima su dodijeljene ulaznice, a na Sljemenu će im se 4. i 6. siječnja 2013. godine pridružiti i učenici osnovnih škola u Gornjem Jesenju i Krapini kojima su ulaznice uručene prošli tjedan. Osim ove inicijative čiji je cilj učenicima približiti skijanje, ali i sport općenito.

nika495 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatski skijaški savez je, u sklopu ovogodišnjih utrka Vip Snow Queen Trophy, proširio i volonterski program. Suradnja, koja je prošle godine pokrenuta s Volonterskim centrom Zagreb, ove je godine proširena na još tri volonterska centra. Tako će u utrkama, osim zagrebačkih, ove godine sudjelovati i volonteri iz Splita, Osijeka i Rijeke. Ovim se programom nastoji doprinijeti podizanju svijesti o volonterstvu kao idealnoj platformi za razvoj vještina i stjecanje znanja.


Izdvojeno

Reci što misliš!