Vijesti / Regija

VIDEO: Otvoren sajam Đakovo Expo - Zlatne ruke

VIDEO: Otvoren sajam Đakovo Expo - Zlatne ruke

Jedanaestu godinu za redom, u listopadu se održava već tradicionalna manifestacija izložbe jabuka u Đakovu, u organizaciji Poljoprivredne savjetodavne službe i Udruge Voćar – Đakovština.
djakovo-expo2012495
11. Županijska i 7. Regionalna izložba jabuka i jabučnih proizvoda Jabučini dani 2012. pokazuje kontinuitet i garanciju da je ta jesenska manifestacija, prepoznatljiva i izvan granica Osječko baranjske županije, kao mjesto za razmjenu znanja, informacija i druženja voćara. U sklopu Jabučinih dana, održava se tradicijsko – obrtnički sajam Đakovo expo „ Zlatne ruke“.

 

Jesenska manifestacija, u srcu Slavonije, okupila je veliki broj posjetitelja, ali i zadovoljnih izlagača, što čini ovaj događaj ne samo prodajni, i izložbeni, nego i prije svega edukativni i natjecateljski. Cilj sajma je, moglo se tako čuti, očuvanje tradicijske baštine kroz edukaciju, i potencijalno zapošljavanje, te samozapošljavanje u području tradicijske baštine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sajam je otvoren i sutra kada posjetitelji u vremenu od 9 do 15 sati mogu uz ostalo pogledati prigodnu izložbu poklon paketa i suvenira , uživati u degustaciji voćnih rakija i likera, te naravno kupiti jabuke i brojne druge voćne prerađevine.  A u nedjelju će u sklopu sajma po prvi puta biti održana izložba braniteljskih zadruga, na kojoj će sudjelovati više od 40 braniteljskih zadruga sa područja Slavonije.

VIDEO:

5a683d6796de8c910fce8a010f53d505.jpg


Izdvojeno

Reci što misliš!