Uz Osijek i Slavonski Brod po prvi puta i Đakovo direktno povezano s Ljubljanom i Münchenom

Uz Osijek i Slavonski Brod po prvi puta i Đakovo direktno povezano s Ljubljanom i Münchenom

FlixBus, europski lider u prijevozu putnika s početkom još jedne uspješne sezone širi mrežu međunarodnih autobusnih linija iz Hrvatske.

Zahvaljujući konstantnim ulaganjem u razvoj FlixBus zelene mreže od 26.4. Osijeku i Slavonskom Brodu pridružuje se i Đakovo, po prvi puta povezano direktnom linijom s Ljubljanom (od 139 kn) i Münchenom (od 259 kn). Val međunarodnih zelenih linija iz Slavonije započeo je u ožujku ove godine povezivanjem s Češkom, Slovačkom, Mađarskom i Austrijom te s 8 novih destinacija, između ostalog s Pragom, Budimpeštom, Bečom i Bratislavom. Isto tako Osijek je povezan prvom domaćom linijom s Varaždinom i Čakovcem.
Sve veze i dostupne destinacije mogu se provjeriti na www.flixbus.hr.

„Boljom prometnom povezanošću FlixBus je omogućio putnicima iz Hrvatske, ali i svima onima koje Hrvatska zanima kao jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Europi priliku da putuju po vrlo povoljnim cijenama uz visoku kvalitetu usluge. Cilj nam je omogućiti putnicima neograničeno putovanje diljem Europe s jednom zelenom kartom .“ – izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE South regiju.

Od ulaska FlixBusa na hrvatsko tržište u Hrvatskoj je trenutno međunarodnim linijama povezano gotovo 120 destinacija s 11 europskih država direktno: Italijom, Slovenijom, Austrijom, Njemačkom, Švicarskom, Francuskom, Nizozemskom, Češkom, Slovačkom, Mađarskom i Rumunjskom. Zahvaljujući povezivanjem s najvažnijim europskim prometnim čvorištima kao što su Ljubljana, Beč, Budimpešta, Munchen, Prag ili Bratislava putnicima iz Hrvatske je omogućen pristup globalnoj FlixBus mreži koja trenutno povezuje više od 1.700 destinacija s preko 250.000 dnevnih veza u 27 europskih zemalja. Time je i Hrvatska kao dio FlixBus zelene mreže postala dostupna sve većem broju putnika.

flixbus174


Brza, jednostavna i kvalitetna usluga dostupna svima

Digitalizacijom autobusne industrije FlixBus je svoje usluge uspio približiti svim dobnim skupinama no većinom su to mladi ljudi između 18 i 35 godina koji traže jednostavnu, brzu i kvalitetnu uslugu te mogućnost kupnje karte neovisno gdje se u tom trenutku nalaze. Isto tako,FlixBus benefiti kao što su besplatan interenet, dostupna utičnica te udobnost i prihvatljive cijene jedan su od imperativa današnjeg standarda usluga u prijevozu putnika autobusom.

Putnicima je potrebno omogućiti što lakši i jednostavniji pristup informacijama te ponuditi kupovinu karata raznovrsnim prodajnim kanalima. Uz online prodaju putem weba i FlixBus aplikacije karte je moguće kupiti putem prodajnih mjesta diljem Hrvatske,  a odnedavno to je moguće napraviti i u poslovnici Hrvatske Pošte u Osijeku. Plan je  nastaviti razvijati suradnju te omogućiti putnicima pravo na izbor najbolje usluge bez da su ograničeni mjestom iz kojeg putuju.„ –  dodao je Dean.

SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja