Vijesti / Regija

Kod 45-godišnjaka iz Đakova policija pronašla drogu, vage, novac, telefone, puške...

Kod 45-godišnjaka iz Đakova policija pronašla drogu, vage, novac, telefone, puške...

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 45-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te nedozvoljena trgovina, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.

Policijski službenici Policijske postaje Đakovo u prijepodnevnim satima 13. lipnja zatekli su 45-godišnjaka u Ivakićevoj ulici u Đakovu. Temeljem sudskog naloga obavili su pretragu vozila u kojem je zatečen te su pronašli i uz potvrdu oduzeli novac u raznim valutama i apoenima, ukupno više od petnaest tisuća kuna, više od 60 tableta droge ecstasy, više od 40 grama marihuane, više od 18 grama hašiša, više od 100 grama droge amfetamin, precizne digitalne vage, mobilne telefone, bilježnicu s imenima i brojevima telefona i više od tri kilograma rezanog duhana.

Policijski službenici obavili su i pretragu kuće koje u Đakovu koristi 45-godišnjak te su pronašli i uz potvrdu oduzeli bilježnicu s imenima i brojevima telefona i novčanim iznosima. Obavili su i pretragu stana koji, također u Đakovu, koristi 45-godišnjak te su pronašli i uz potvrdu oduzeli nekoliko automatskih puški, poluautomatsku pušku, karabin, više od četiri kilograma rezanog duhana, više od 500 grama marihuane i više stotina komada raznog streljiva. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!