Vijesti / Regija

Auto show na ulicama Đakova

Auto show na ulicama Đakova

Lijepo sunčano prijepodne većina je Đakovčana provela na ulicama svoga grada. Osim uobičajene kave na središnjem korzu, imali su prigodu ako ne kupiti onda barem pogledati što novo pruža autoindustrija.

Održan je,naime, 5. Đakovo Auto show.

I auto industrija, kao i sve ostale grane gospodarstva, proživljavaju krizu. Kad većina jedva spaja kraj s krajem svakoga mjeseca, ni automobili se ne kupuju kao nekada. No, autoindustrija ne stoji. Noviteti izlaze gotovo svakodnevno, a dio toga mogli su danas vidjeti i Đakovčani. I ne samo vidjeti. Auto kuće prilagodile su cijene stanju na tržištu pa je ovo bila prigoda i dogovoriti kupnju po nešto povoljnim uvjetima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na ovogodišnjem autoshowu sudjelovalo je sedam autokuća koje su građanima Đakova ponudili novitete autoindustrije. Tamo gdje su automobili, motori i vozači, tamo je i policija. Naime, za edukativno-preventivnu dimenziju Showa pobrinula se prometna policija Policijske uprave Osječko-baranjske. U radu s djecom policija stvara buduće mlade vozače koji bi trebali biti svjesni ozbiljnosti vožnje.

Već tradicionalno sudjelovalo je i Generali osiguranje te Moto klub Đakovo. Generalni je pokrovitelj auto showa Grad Đakovo, a ulaz je za posjetitelje i poklonike svijeta oktana i ove godine bio slobodan.

{youtube}jFgXXn_4fOg{/youtube}

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!