Vijesti / Regija

CET platforma otvorila Ured za mlade

CET platforma otvorila Ured za mlade

U ponedjeljak, 16.05.2016. godine udruga CET platforma je nakon 3 godine i velikog broja međunarodnih projekata i aktivnosti otvorila Ured za mlade na adresi Junija Palmotića 2, 31400 Đakovo.

Na otvorenju su prisustvovali sudionici razmjene mladih „Youth European education“ iz Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Rumunjske, Češke, Latvije, Italije i Grčke, članovi udruge CET platforma te direktor CET platform mreže udruga – Vojislav Vujić i brojni poslovni partneri s kojima je udruga ostvarila suradnju.

Na početku samog otvaranja predsjednik CET platforme Hrvatska, Tomislav Bogdan, poželio je svim gostima i sudionicima razmjene mladih dobrodošlicu u Đakovo – Srce Slavonije te je izrazio zadovoljstvo što se otvaranjem Ureda za mlade u Đakovu napokon ostvaruju uvjeti za više lokalnih aktivnosti i uključivanje većeg broja mladih u rad CET platforme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Direktor CET platform mreže udruga izrazio je zadovoljstvo radom udruge CET platforma Hrvatska koja je preuzela ulogu najuspješnije organizacije unutar CET platform mreže udruga te je članovima CET platforme poželio puno uspjeha u budućem radu i aktivnostima, kako na međunarodnom nivou tako i na lokalnom.

Također, predsjednik udruge CET platforma, Tomislav Bogdan gostima je prezentirao dosadašnji rad udruge CET platforma, kako na međunarodnom tako i na lokalnom i regionalno nivou, te su također prezentirani i budući planovi i aktivnosti udruge kao što su instrukcije iz općih predmeta za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, edukacije o pisanju projekata i mogućnostima financiranja, održavanje raznih volonterskih aktivnosti, konferencija, okruglih stolova te akreditiranje za provođenje EVS projekata.


Izdvojeno

Reci što misliš!