Vijesti / Regija

Đakovačku tvrtku Hemco posjetili učenici iz šest zemalja

Đakovačku tvrtku Hemco posjetili učenici iz šest zemalja

Grad Đakovo proteklih dana domaćin je vrlo dinamičnog i edukativnog međunarodnog projekta. U sklopu projekta Erasmus+''Working in Europe Skills for Success'' zajedno sa školama iz Njemačke, Francuske, Španjolske, Bugarske, Rumunjske te naravno Hrvatske učenici i profesori borave u Đakovu od 28. veljače do 06. ožujka.

Ekonomska škola braće Radić iz Đakova kao sudionik i partner projekta uz učenike iz inozemstva posjetila je brojne uspješne tvrtke Đakova i Đakovštine. Time su lokalni poduzetnici dobili priliku implementirati suradnju u svoj plan društveno odgovornog poslovanja.

Jedna od posjećenih tvrtki je i vrlo uspješna đakovačka tvrtka Hemco. Obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje kvalitetne zaštitne odjeće i opreme. Njihovo sjedište i tvornicu posjetilo je u utorak deset profesora i 51 učenik iz šest zemalja.

erasmus hemco2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tvrtke sudionici u spomenutom projektu bile su Ancona grupa, Badel Zagreb, Crnov Commerce., Đakovačka vina, Grube Đakovo, Labud Zagreb, Meteor i Mlaco Đakovo.

erasmus hemco

Partnerske škole projekta su Berufskolleg Wirtschaft und Verwaltung Ahaus (Njemačka), Lycée Jules Mousseron (Francuska), Profesionalna gimnazia po ikonomika "G.S.Rakovsky" (Bugarska), Instituto de Enseñanza Secundaria Nosa Señora dos Ollos Grandes (Španjolska) i Colegiul Economic Buzau (Rumunjska).
 


Izdvojeno

Reci što misliš!