Vijesti / Regija

Đakovo ima pobjednicu u okviru Godišnje hrvatske turističke nagrade ČOVJEK KLJUČ USPJEHA – DJELATNIK GODINE

Đakovo ima pobjednicu u okviru Godišnje hrvatske turističke nagrade ČOVJEK KLJUČ USPJEHA – DJELATNIK GODINE

Blaženka Rotim iz Đakova proglašena je djelatnicom godine u okviru Godišnje hrvatske turističke nagrade ČOVJEK KLJUČ USPJEHA – DJELATNIK GODINE, kategorija OSTALE USLUŽNE DJELATNOSTI.

Dana 14.10.2015. je u okviru Dana hrvatskog turizma održana Svečana dodjela godišnjih turističkih nagrada u Sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

Turistička zajednica grada Đakova je u akciju Hrvatske turističke zajednice ''Nagrađivanje izvrsnosti i dostignuća u turizmu'', između ostalih kandidatura, prijavila i gđu. Blaženku Rotim iz Hrvatske pošte, poslovnica Đakovo u akciju ČOVJEK KLJUČ USPJEHA – DJELATNIK GODINE, kategorija OSTALE USLUŽNE DJELATNOSTI.

TZG Đakova već dugi niz godina dobiva same pohvale na rad i zalaganje gđe. Blaženke Rotim iz Hrvatske pošte, poslovnica Đakovo, u kontaktu sa građanima i posjetiteljima grada Đakova vezano uz njezin angažman, gostoljubljivost i stvaranje klime dobrodošlice u gradu Đakovu kao turističkoj destinaciji.

Grad Đakovo i Turistička zajednica grada Đakova su vrlo ponosni na svoju sugrađanku te ovim putem čestitamo gđi. Blaženki Rotim i Hrvatskoj pošti te voditeljici poslovnice Hrvatske pošte u Đakovu, gđi. Nataliji Miklaj koja je pomogla u stvaranju kandidature.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatska turistička zajednica je u 2015. godini u suradnji sa sustavom turističkih zajednica provela akciju nagrađivanja izvrsnosti i dostignuća u turizmu koja obuhvaća sljedeće:

•    Nagrada „Turistički događaj godine“
•    Nagrada „Kulturna atrakcija godine“
•    Nagrada „Inovacija godine“
•    Akcija "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu“
•    Projekt Europska destinacija izvrsnosti


Čovjek ključ uspjeha u turizmu je nacionalni program usmjeren na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u destinaciji. Svrha ovog programa je obuhvatiti sve djelatnosti koje sudjeluju u stvaranju „slike“ gostiju o Republici Hrvatskoj kao gostoljubivoj i privlačnoj turističkoj destinaciji i one koje svojim radom mogu utjecati na podizanje kvalitete usluge u turizmu, kao najvažnijem hrvatskom izvoznom proizvodu. Nositelj aktivnosti je Glavni ured Hrvatske turističke zajednice.

Cilj programa je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

U okviru projekta "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu" izvršio se izbor i dodijelila priznanja najboljim djelatnicima godine u najznačajnijim kategorijama zanimanja koja direktno i indirektno sudjeluju u turističkoj ponudi.

Izvor: TU TZG Đakovo


Izdvojeno

Reci što misliš!