509 godina Ergele: Lipicanci plešu s C-klasama

509 godina Ergele: Lipicanci plešu s C-klasama

plakat dan ergele - program

Za 509. obljetnicu postojanja poznate Državne ergele Đakovo u posebnom će programu rasni konji lipicanci nastupiti s bijelim Mercedes-Benzovim C-klasama.

Proslava se odvija u subotu, 10. listopada 2015. tijekom cijeloga dana u ergeli. Ulaz je slobodan i domaćini su organizirali cijele nizove atraktivnih programa za sve generacije posjetitelja.

Dječje igraonice i radionice, prikazi jahačkih vještina, obiteljske vožnje starim fijakerima - samo su neke od aktivnosti koje će toga dana plijeniti pozornost svih koji vole konje i tradiciju uzgoja i obuke lipicanaca koja je duža od pet stoljeća.

Vrhunac programa bit će specijalna konjička predstava, režirana da prikaže program rada i stručne obuke konja lipicanaca, a baš će u tom segmentu ravnopravno sudjelovati i dva bijela modela Mercedes-Benzove C-klase.

Trudili smo se pronaći i sugerirati neke bivše slične programe, ali bezuspješno. Ovaj atraktivni scenski prikaz u kojemu sudjeluju rasni konji i vrhunski automobili bio je jedinstven još dok je bio u planovima. Preostaje vam doći i uživati.

Automobili Škojo su među generalnim sponzorima manifestacije. Posjetitelji će tijekom dana na prostorima ergele moći vidjeti i doživjeti izložene Mercedes-Benzove modele GLC, Vito, te A i C-klasu. A za mlade obitelji pripremili smo i popularne Suzukijeve modele Vitaru i Swift.

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja